Fotbal intern

Dorinel şi-a dat demisia de la Chiajna! Dică se pregăteşte să-l înlocuiască! Prima reacţie a antrenorului, ultima variantă apărută şi confirmarea

06.01.2019 | 22:13
Dorinel şi-a dat demisia de la Chiajna! Dică se pregăteşte să-l înlocuiască! Prima reacţie a antrenorului, ultima variantă apărută şi confirmarea
Dorinel si-a dat demisia de la Chiajna?! Dică se pregăteşte să-l înlocuiască!

Nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi în ultima parte din 2018, Dorinel Munteanu anticipa schimbări importante de lot în această pauză de iarnă. Mai mult, antrenorul s-a pus pe treabă și le-a înaintat șefilor o listă cu jucătorii care ar trebui să plece.


UPDATE, 7 ianuarie, ora 19.14. Preşedintele celor de la Concordia Chiajna, Cristi Tănase, a oficializat despărţirea de Dorinel Munteanu: Abia în această seară, la ora 17:00, după ce am avut o nouă întâlnire cu Dorinel şi cu ceilalţi factori de decizie de la noi de la club, 6-7, câţi sunt, am hotărât să ne despărţim amiabil de antrenor. Încă nu putem pronunţa vreun nume pentru că abia a fost întrerupt contractul cu Dorinel. Am discutat pe 4, pe 5 ianuarie, chiar şi azi, mai multe ore, şi am considerat că aşa este cel mai bine, a spus Tănase pentru digisport.ro. 


UPDATE, 7 ianuarie, ora 11.00. La TV Digisport, Narcis Răducan, fost oficial al Concordiei Chiajna, a dezvăluit că are informaţii cum că Dusan Uhrin jr. ar fi o variantă luată în considerare de staff-ul celor din Ilfov. Cehul a antrenat în România la CFR Cluj şi la Poli Timişoara, iar acum este liber de contract după despărţirea de Mlada Boleslav.


UPDATE. 6 ianuarie, ora 23.50Dorinel Munteanu era extrem de nervos şi supărat în momentul în care a discutat cu FANATIK despre plecarea de la Chiajna.Nu vreau să vorbesc acum. Vă promit că luni dimineaţă o să aflaţi tot ce s-a întâmplat, a spus “Munti” pentru FANATIK.


Totuși, FANATIK a aflat că președintele clubului, Cristi Tănase, nu a fost de acord cu anumite nume care au apărut pe lista neagră a lui Dorinel, motiv pentru care antrenorul a reacționat la cald și și-ar fi anunțat demisia.

Dorinel şi-a dat demisia de la Chiajna?!

Concordia Chiajna a încheiat anul 2018 cu șapte înfrângeri consecutive și nu a mai câștigat un meci oficial din 7 octombrie, când se impunea chiar pe terenul celor de la FCSB. În ciuda parcursului extrem de slab, Dorinel Munteanu s-a bucurat de încrederea conducerii, iar acesta a declarat în repetate rânduri că în iarnă vor fi schimbări majore de lot.

Dacă Dorinel Munteanu și Concordia Chiajna nu vor ajunge în cele din urmă la un acord asupra jucătorilor care vor urma să plece, șefii clubului ilfovean au deja o altă variantă pentru banca tehnică.

Interesant este că și Cristi Tănase declarat în luna decembrie că este de acord cu schimbările pe care vrea să le producă Dorinel, anunțând că la Chiajna vor mai rămâne doar cinci jucători.

Astfel, la Chiajna ar putea ajunge Nicolae Dică, plecat de la FCSB după eșecul 0-2 cu CFR Cluj. Dică și-a dat demisia forțat fiind de declarațiile făcute de Gigi Becali imediat după meci, care a spus despre el că nu este antrenor și că „își bate joc dacă alege să-l înlocuiască pe Moruțan cu Stan”.

Concordia Chiajna are 17 puncte după 21 de etape, fiind la egalitate de puncte cu Dunărea Călărași și la patru puncte în fața codașei Voluntari.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri