Dorinţa lui Bratu, după ce şi-a luat licenţa: "Vreau să antrenez Dinamo!"

DINAMO. Florin Bratu a participat la cursurile Şcolii de Antrenori, iar astăzi şi-a luat licenţa A+B, alături de alţi 21 de foşti fotbalişti. Tehnicianul echipei under19 a formaţiei din Ştefan cel Mare a anunţat că îşi doreşte ca în scurt timp să antreneze echipa mare a "cîinilor":

“A fost un an foarte bun, în care am învăţat destule lucruri, felicit şcoala de antrenori şi Fdereaţia Română de Fotbal pentru că în acetse cursuri ne-au dat o direcţie foarte modernă. Eu antrenez de doi ani şi jumătate, nu am vrut să ard nişte etape, am luat-o de jos de la copii şi juniori, de la Liga a III-a şi îmi doresc uşor-uşor să antrenez echipe cît mai mari. Dar o iau pas cu pas, e o meserie foarte grea, dar provocatoare pentru mine, dar lucrul acesta nu face decît să mă motiveze zi de zi.

Îţi trebuie curaj pentru orice, dar e adevărat că fotbalul în România este într-un uşor recul. Dar dacă eşti foarte bine pregătit şi ştii ce ai de făcut poţi face lucrurile bine. Eu cred că există în continuare materie primă în România. Mi-aş dori să lucrez cu Dănciulescu, pentru că aşa aş antrena şi eu Dinamo. Este unul dintre obiectivele mele peste cîţiva ani”, a afirmat Bratu.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004