ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dorința lui Ionel Dănciulescu la împlinirea a 44 de ani: ”Să văd Dinamo unde îi este locul”

Autor: Traian Terzian | 06.12.2020 | 23:19
Dorința lui Ionel Dănciulescu la împlinirea a 44 de ani: ”Să văd Dinamo unde îi este locul”
Fostul director sportiv al clubului Dinamo București, Ionel Dănciulescu, a împlinit 44 de ani și își dorește ca echipa favorită să revină în topul fotbalului românesc. Sursă foto: Sport Pictures

Fostul director sportiv al clubului Dinamo București, Ionel Dănciulescu, a împlinit 44 de ani și își dorește ca echipa favorită să revină în topul fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce in vestitorii spanioli au preluat gruparea din Ștefan cel Mare, fostul fostbalist a fost demis.

Fostul atacant a povestit că nu a fost prima dată când s-a încercat îndepărtarea lui de la Dinamo, dar odată cu schimbarea acţionariatului a devenit mai uşoară mişcarea.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu, dorință pentru Dinamo la 44 de ani

În ziua în care a împlinit vârsta de 44 de ani, Ionel Dănciulescu a făcut o postare pe rețelele de socializare pentru mulțumi celor care l-au felicitat cu această ocazie și a anunțat oficial care este dorința sa cea mai mare.

”Cu familia alături, îmbrăcat cu tricoul preferat și cu Dinamo în suflet, am o singură dorință de ziua mea: să văd din nou Dinamo acolo unde îi este locul, condusă de câini adevărați! Vă mulțumesc din suflet pentru urări! #cainepanalamoarte #ddb #pch #osingurafamilie”, a scris Danciu.

ADVERTISEMENT

Mesajul fostului oficial dinamovist a fost însoțit de o fotografie în care este îmbrăcat cu un tricou negru pe care scrie ”Doar Dinamo București”.

Dorință Ionel Dănciulescu 44 de ani

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, Ionel Dănciulescu a confirmat informațiile oferite de FANATIK, și a spus că antrenorul Cosmin Contra a fost trădat de Juan Melero Marin în proiectul desfășurat în Ștefan cel Mare.

Sunt vremuri tot mai dificile la Dinamo, iar banii promiși de Pablo Cortacero nu par să mai ajungă vreodată. Astfel că oamenii din conducerea clubului încearcă să găsească alte soluții. Radu Birlică a dezvăluit că ar putea veni un investitor turc.

ADVERTISEMENT

Între timp, contingentul de fotbaliști spanioli a început să părăsească România. Primii au fost Borja Valle și Isma Lopez, iar ultimul care și-a anunțat plecarea din ”Groapă” este portarul Rene Hinojo. Următorul care ar urma să se despartă de Dinamo este fundașul venezuelean Alexander Gonzalez.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!