Life

Dorința pe care Cucu de la Noaptea Târziu nu i-a îndeplinit-o încă mamei sale: „Are o vârstă mai înaintată”

Cucu de la Noaptea Târziu a mărturisit ce dorință de-ale mamei sale nu a reușit încă să îndeplinească. În ciuda vârstei înaintate a femeii, artistul nu dă semne că se grăbește.
04.08.2022 | 17:00
Dorinta pe care Cucu de la Noaptea Tarziu nu ia indeplinito inca mamei sale Are o varsta mai inaintata
Cucu de la Noaptea Târziu nu a îndeplinit încă una dintre cele mai mari dorințe ale mamei sale.Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

A făcut o tradiție din a publica imagini în care este #SingurCuc pe Instagram, și chiar dacă cea mai mare dorință a mamei lui este să-l vadă așezat la casa sa, Adrian Horațiu, cunoscut drept Cucu de la Noaptea târziu, nu se grăbește să-și facă o relație.

Ce dorință de-ale mamei sale nu a îndeplinit Cucu de la Noaptea Târziu. Femeia are o vârstă înaintată

Cucu de la Noaptea Târziu nu se grăbește să-și facă o relație. Pe contul său de Instagram, a făcut o tradiție din a publica imagini în ipostaze emoționante din viața sa, însoțite de #SingurCuc. A spus că ar fi avut o legătură amoroasă cu Elena Chiriac, însă finalista Survivor România a negat vehement aceste informații. 

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că mama sa, despre care spune că are o vârstă înaintată, își dorește să-l vadă așezat la casa lui, Cucu preferă să se axeze pe carieră.

„Nu sunt trist, maică-mea e un pic mai tristuță pentru ca are o vârstă mai înaintată și vrea să mă vadă la locul meu, la casa mea, cu iubită, soție, copii și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Dar, momentan, îmi văd de cariera mea și, când o să vină momentul, o să și anunț, că nu sunt genul care să țină ascunse lucrurile personale”, a declarat Cucu pentru Antena Stars.

Ce criterii trebuie să îndeplinească partenera ideală a lui Cucu de la Noaptea Târziu?

Când vine vorba despre partenera ideală, artistul susține că nu are pretenții foarte mari. Totuși, aceasta ar trebui să îndeplinească mai multe criterii.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a mai spus că sunt pretențios, dar eu nu cred că sunt. Adică, e vorba de vibe. Adică, nu am o tipologie de fată, nu trebuie să arate într-un fel. Au fost cazuri în care, inițial, din punct de vedere vizual, nu mi-au atras atenția, dar după îmi dau seama că e ok persoana respectivă.

Poate am eu anumite pretenții, dar, cumva, cred că toți dintre noi avem niște tipare ale noastre. Adică, nu lăsăm pe toată lumea în curtea noastră”, a dezvăluit Cucu.

ADVERTISEMENT

În același timp, artistul știe ce-i poate oferi persoanei iubite. Din punctul său de vedere, cel mai important este ca într-o relație să există respect și ajutor reciproc.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, respect, pentru că asta este cel mai important, iubire, ajutor, susținere. Relația înseamnă doi și, cumva, trebuie să existe empatie și ajutor din ambele părți.

Dacă unul e la greu, îl tragi după tine. Cred că astea sunt lucrurile pe care aș putea să le ofer eu într-o relație”, a mai spus Cucu.