Fotbal intern

Dorit de Gigi Becali la FCSB, Virgil Ghiţă a semnat! Viitorul a prelungit cu doi juniori

24.09.2020 | 11:19
Dorit de Gigi Becali la FCSB Virgil Ghita a semnat Viitorul a prelungit cu doi juniori
Dorit de Gigi Becali la FCSB, Virgil Ghiţă a semnat! Comunicatul celor de la Viitorul. Sursa foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT

Dorit de Gigi Becali la FCSB, Virgil Ghiţă a semnat. Căpitanul reprezentativei U21 a acceptat oferta clubului Viitorul de a-și prelungi contractul până în vara anului 2024.

Virgil Ghiță a fost unul dintre fundașii centrali doriți de Gigi Becali, iar patronul FCSB a negociat cu Gheorghe Hagi aducerea fotbalistului de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Nu numai Ghiță a semnat prelungirea contractului cu FC Viitorul. Alți cinci colegi de ai săi au decis să își pună semnătura pe noi contracte cu clubul constănțean.


UPDATE, 24 septembrie, ora 11:34 / FC Viitorul a anunțat pe site-ul oficial că internaţionalii de juniori Ştefan Bodişteanu şi Alexandru Georgescu şi-au pelungit contractele.

ADVERTISEMENT

Născut în 2003, Bodişteanu a semnat până în 2022 (perioada maximă, fiind încă junior), iar Georgescu şi-a prelungit contractul până în 2025.

În schimb, portarul Cosmin Dur-Bozoancă a fost împrumut în acest sezon la Farul Constanţa.


Știre inițială, 23 septembrie

Dorit de Gigi Becali la FCSB, Virgil Ghiţă a semnat! Gică Hagi a dat lovitura

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate în urmă cu 4 zile, Gigi Becali a negociat cu Gheorghe Hagi transferul lui Virgil Ghiță la FCSB. Fundașul central era dorit înaintea meciului cu Slovan Liberec, pentru că FCSB a rămas fără fundașii centrali Andrei Miron și Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

Mutarea nu s-a mai finalizat, iar Ghiță va rămâne la Viitorul. Clubul lui Gheorghe Hagi a anunțat astăzi că a reușit să prelungească înțelegerile a nu mai puțin de șase fotbaliști. Este vorba despre Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu, Radu Boboc, Alexandru Mățan, Carlo Casap și George Ganea.

Șase tineri și-au prelungit contractele cu FC Viitorul. Sursa foto: FCViitorul.ro
Șase tineri și-au prelungit contractele cu FC Viitorul. Sursa foto: FCViitorul.ro

Toți cei șase fotbaliști au fost prezenți la ultimele acțiuni ale naționalei U21, antrenate de Adrian Mutu, și au acceptat să semneze noi înțelegeri, valabile până în vara lui 2024. Jucătorul pe care l-a dorit și Gigi Becali la FCSB, Virgil Ghiță, a fost numit chiar noul căpitan al naționalei U21. Prelungirea contractelor a fost confirmată oficial de clubul Viitorul Constanța prin intermediul site-ului oficial.

ADVERTISEMENT

„Cei șase jucători si echipei noastre care au participat la ultimele partide ale Naționalei Under 21, au semnat prelungirea contractelor cu FC Viitorul Constanța !

Astfel, Virgil Ghiță (noul căpitan la reprezentativa U21), Andrei Ciobanu, Radu Boboc, Alexandru Mățan, Carlo Casap și George Ganea, au semnat prelungirea angajamentelor cu FC Viitorul Constanța până în vara anului 2024.

Mult succes tuturor și multe realizări în tricoul negru-albastru!”, au scris cei de la Viitorul.

Viitorul a mai adus un spaniol

Prelungirile contractuale nu sunt singurele mutări anunțate de constănțeni azi. Dorit de Gigi Becali la FCSB, Virgil Ghiţă a semnat prelungirea cu Viitorul, iar clubul lui Hagi a oficializat și aducerea spaniolului Ion Gaztanaga. Mijlocașul în vârstă de 29 de ani a evoluat la juniori pentru naționalele Spaniei.

El a mai jucat și pentru Real Sociedad, Numancia, Ponferradina, Gimnastic de Tarragona și AEL Limassol. Gaztanaga a semnat cu Viitorul pentru următoarele două sezoane și a fost deja prezentat oficial de către club.

ADVERTISEMENT