Fotbal intern

Dorit insistent de FCSB, Andrei Chindriș primește sfaturi de la omul care l-a descoperit: „Mai are mult de muncă!”

05.05.2020 | 13:36
Dorit insistent de FCSB Andrei Chindris primeste sfaturi de la omul care la descoperit Mai are mult de munca
ADVERTISEMENT

Cornel Șfaițer, omul care l-a descoperit pe Andrei Chindriș, îi oferă mai multe sfaturi fundașului de la FC Botoșani și crede că poate să crească mult mai mult, conform prosport.ro.

Sfaturi pentru Andrei Chindriș de la omul care l-a descoperit

Andrei Chindriș a avut un sezon bun la FC Botoșani, iar FCSB insistă pentru transferul său, care l-ar putea aduce lângă George Miron, fostul său coleg din echipa moldovenilor, transferat în iarnă de vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Cornel Șfaițer, actualul manager de la Sepsi, este omul care l-a descoperit pe Chindriș și l-a adus la FC Botoșani, motiv pentru care i-a oferit mai multe sfaturi tânărului fundaș central.

„Nu vreau să îl evaluez eu pe Chindriș, s-a vorbit mult despre el. Eu l-am adus, e un jucător de perpectivă. E un jucător cu calități deosebite, în care am crezut.

ADVERTISEMENT

Îi văd un viitor frumos, dar consider că mai are mult de muncă dacă vrea să joace la un nivel superior. E un jucător care mai poate crește mult”, a mai spus Cornel Șfaițer.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Chindriș, conform transfermarkt.com

Chindriș poate fi înlocuitorul lui Planic la FCSB

Bogdan Planic a intrat într-un conflict cu patronul FCSB-ului, după ce a refuzat să-și renegocieze salariul în plină pandemie de coronavirus. Gigi Becali a anunțat că este dispus să-l vândă pe fundașul sârb, iar în locul lui să vină Andrei Chindriș sau Virgil Ghiță de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

„Eu am cerut 500.000 de euro pentru Bogdan Planic, nu cred că are cum să ia agentul lui 1.000.000 de euro comision, că nu-s rușii așa proști.

Eu l-aș vrea pe Ghiță de la Viitorul, dar să vedem cât vrea Gică Hagi. O să reiau discuțiile pentru Chindriș, dar 400.000 dau pe el, atât”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

ADVERTISEMENT
  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Virgil Ghiță, conform transfermarkt.com