Cele mai citite

Dortmund i-a găsit înlocuitorul lui Levandowski! Cine e SUPER atacantul achiziţionat de Klopp

Borussia Dortmund l-a transferat pe vîrful lui Hertha Berlin, Adrian Ramos care se va alătura echipei lui Jurgen Klopp din vară. Suma de transfer nu a fost facută publică. ...
09.04.2014 | 16:24
Dortmund i-a găsit înlocuitorul lui Levandowski! Cine e SUPER atacantul achiziţionat de Klopp

Borussia Dortmund l-a transferat pe vîrful lui Hertha Berlin, Adrian Ramos care se va alătura echipei lui Jurgen Klopp din vară. Suma de transfer nu a fost facută publică.

Adrian Ramos este un internaţionalul columbian a marcat în acest sezon 16 goluri în Bundesliga în acest sezon, cu doar un gol mai puţin decît Mandzukic şi Lewandowski. Columbianul este adus ca înlocuitor pentru polonezul Lewandowski care îşi încheie în această vară contractul cu Borussia Dortmund şi va pleca la rivala Bayern Munchen.

89678_heroa

Adrian Ramos este un fotbalist excelent şi unul dintre cei mai buni atacanţi din Bundesliga. Este ceea ce Dortmund caută de mai multă vreme” a declarat Michael Zorc, directorul sportiv al lui Dortmund.

Ramos a semnat un contract pentru următoarele 4 sezoane cu trupa lui Jurgen Klopp. Columbianul a marcat 32 de goluri în 89 de meciuri jucate în Bundesliga.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri