Fotbal international

Dortmund, ironii față de Barcelona la tragerea la sorți pentru grupele Champions League: „E timpul să ne exersăm cornerele”

29.08.2019 | 21:58
Dortmund ironii fata de Barcelona la tragerea la sorti pentru grupele Champions League E timpul sa ne exersam cornerele

Cea mai tare grupă din acest sezon al Ligii Campionilor este grup F, acolo unde au fost repartizate FC Barcelona, Borussia Dortmund, Inter și Slavia Praga. 

Dortmund, ironii față de Barcelona la tragerea la sorți pentru grupele Champions League

Nemții au făcut haz de necaz imediat după ce au aflat că vor juca împotriva Barcelonei, postând un mesaj amuzant pe contul de Twitter: „E timpul să ne exersăm cornerele”.  Nemții fac referire la modul cum Barcelon a pierdut calificarea în finala Champions League. După 3-0 cu Liverpool pe Camp Nou, catalanii au fost învinși cu 0-4 la retur, iar unul dintre goluri au fost marcate după o neatenție a jucătorilor din apărare, Alexander-Arnold executând rapid un corner.

Interesant este că Barcelona se va întâlni din nou cu Inter, așa cum s-a întâmplat anul trecut. Italienii nu au reușit să se califice atunci, mai departe mergând Barcelona și Tottenham. Slavia Praga are șanse minime chiar și la locul 3, astfel că CFR Cluj poate ajunge mai departe decât echipa cehă în cupele europene, dacă va avea parte de o tragere favorabilă mâine pentru Europa League.

Cum i-a ironizat Dortmund pe cei de la Barcelona
Cum i-a ironizat Dortmund pe cei de la Barcelona

Dortmund a investit masiv în aducerea de jucători în această vară și speră să întrerupă supremația lui Bayern Munchen în Germania. În același timp, Barcelona pregătește o mutare de senzație. După ce i-a plătit clauza de reziliere lui Antoine Griezmann, catalanii sunt la un pas de a-l readuce pe Neymar. Aceștia vor să-l trimită la Paris pe Dembele, dar și să le ofere șeicilor nu mai puțin de 170 de milioane de euro în schimbul lui Neymar.

Barcelona nu poate conta în această perioadă pe Messi, a cărui accidentare a recidivat. Argentinianul a fost prezent la Nyon pentru tragerea la sorți a grupelor Champions League, acolo unde a primit premiul pentru cel mai bun marcator din sezonul precedent și a stat chiar lângă Cristiano Ronaldo.