Life

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian conduce o afacere cu bijuterii. Firma, cu sediul în casa regretatului artist, nu mai are activitate de 9 ani

Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mițu Stoian, conduce o afacere cu bijuterii. Sediul firmei se află în casa regretatului interpret de muzică populară.
23.01.2022 | 18:56
Impresarul lui Petrica Mitu Stoian conduce o afacere cu bijuterii Firma cu sediul in casa regretatului artist nu mai are activitate de 9 ani
Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mițu Stoian, conduce, din casa regretatului artist, o afacere cu bijuterii. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pe lângă meseria de impresar și afacerea pe care o avea împreună cu celebrul cântăreț de muzică populară, Doru Gușman este și deținătorul unei afaceri cu bijuterii.

Doru Gușman, afacere falimentară cu bijuterii

În anul 1994, impresarul și prietenul celui care s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, conform datelor de la Registrul Comerțului, scrie Wowbiz, este unic asociat și administrator al firmei ”Dubro Star SRL”.

ADVERTISEMENT

Firma de bijuterii are sediul la o adresa din Târgu Jiu, însă punctul de lucru este acasă la regretatul Petrică Mîțu Stoian, la vila din Craiova.

Societatea condusă de Constantin Gușman are ca obiect principal de activitate ”comerțul cu amănuntul al ceasurilor și bijuteriilor, în magazine specializate” și ca obiect preponderent raportat în bilanț este ”comerțul cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor. Ceea ce înseamnă că vânzările bijuteriilor se fac prin comis voiajor, prin livrare, prin intermediul caselor de licitație și cu ajutorul automatelor.

ADVERTISEMENT

Societatea este îngropată în datorii

Vânzări care în ultimii 22 de ani nu au mai prea avut loc. Anul 2012 este ultima perioadă în care firma lui Gușman a avut o cifră de afaceri de 117 lei.

Conform sursei menționate anterior, până în anul 2020, societatea ”Dubro Star SRL” a raportat zero cifră de afaceri, dar a acumulat datorii în valoare de 6.250 de lei.

ADVERTISEMENT

Afacerile familiei Gușman și ale lui Petrică Mîțu Stoian

Aceasta nu este singura afacere condusă de impresarul Gușman. Împreună cu soția și cu Petrică Mîțu Stoian, Doru a pus bazele societății ”Petridor Music SRL”.

De la deschiderea ce a avut loc în anul 2017 și până în anul 2020, firma celor trei a acumulat o cifră de afaceri de aproximativ 730.000 de lei. Însă în urmă cu doi ani, societatea, care are ca obiect de activitate ”interpretarea artistică”, a înregistrat o pierdere de aproape 100.000 de lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, o altă afacere profitabilă a fost și firma deschisă pe numele soției impresarului și a lui Petrică Mîțu Stoian.

Maria Gușman și cântărețul de muzică populară erau asociați cu drepturi egale, ea fiind și administrator, la societatea ”Petrică Mîțu Stoian SRL”. Această firmă, din 2012 și până în 2020, a depășit 1,1 milioane lei cifră de afaceri, însă în ultimul an fiscal raportat a avut încasări zero.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
După ce a vândut casa de la Moroșanu, ”călărețul” Sergiu s-a apucat de...
După ce a vândut casa de la Moroșanu, ”călărețul” Sergiu s-a apucat de ”afaceri”. A fost și în arest
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Leguma banală ce previne formarea condensului pe parbrizul mașinii
Leguma banală ce previne formarea condensului pe parbrizul mașinii
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română