Life

Lovitură de teatru după moartea lui Petrică Mîțu Stoian! Doru Gusman, fostul impresar, i-a întins o mână surorii artistului: „Le dau lor de pomană”

Doru Gusman, fostul impresar al lui Petrică Mîțu Stoian, a călcat peste orgoliu și a făcut un prim pas spre reconciliere cu sora artistului, cu ocazia parastasului de 40 de zile.
10.12.2021 | 17:35
Lovitura de teatru dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian Doru Gusman fostul impresar ia intins o mana surorii artistului Le dau lor de pomana
Doru Gusman, dezvăluiri despre parastasul de 40 de zile al lui Petrică Mîțu Stoian
ADVERTISEMENT

Mâine, 11 decembrie 2021, se împlinesc 40 de zile de la moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian, prilej cu care fostul impresar al artistului a dorit să dea un pas înapoi în scandalul iscat în ultimele zile de declarațiile uneia dintre surorile artistului.

Doru Gusman e dispus să lase de la el, în ciuda faptului că îl dor lucrurile care s-au spus în ultimele zile, mai ales după apariția surorii folcloristului, Maria Tărchilă, în care a lovit puternic în acesta.

ADVERTISEMENT

Doru Gusman a vorbit fără resentimente despre familia artistului, față de care are același respect în continuare. Evident, nu putea să nu comenteze faptul că l-au deranjat ultimele declarații făcute de Maria, ironizând și amuzându-se ușor de ultima ei apariție televizată.

Fostul impresar al lui Petrică Mîțu Stoian a invitat familia regretatului artist la parastasul de mâine de la Craiova

Fostul impresar al interpretului de muzică populară ne-a mărturisit că își dorește ca scandalul să se încheie și memoria artistului să fie respectată, așa cum merită.

ADVERTISEMENT

Pomana de 40 de zile a cântărețului va avea loc într-un local din Craiova, acolo unde sunt așteptați peste 100 de oameni, dintre care familia artistului, dar și prietenii și cei mai apropiați colegi de breaslă ai lui Petrică Mîțu Stoian.

„Da, așa este. Mâine facem parastasul de 40 de zile. Vor fi prezenți oamenii care chiar l-au iubit pe Petrică. Sunt 100 și ceva de persoane invitate”, a declarat Doru Gusman, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Masă, scaune, canapeaua… Lor le voi da tot”

Întrebat dacă pe lista de invitați se află și surorile lui Petrică, acesta a răspuns fără ezitare. „Eu am invitat pe toată lumea. Și pe surorile lui. Chiar mi-aș dori să vină.

Prima oară au zis că nu vin, apoi cică ar veni. Eu nu port dușmănie și îmi doresc să fie prezenți cei din familia lui Petre”, a mai precizat Doru Gusman.

ADVERTISEMENT

Într-o notă ușor ironică, având în vedere spovedania făcută de Maria Tărchilă în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV (vezi aici ce a spus), Doru Gusman a spus că, dacă sora lui Petrică va continua să tot apară la tv, poate ar fi o idee să i se ofere un post într-un show pe micul ecran.

„Ar trebui să o angajeze cineva că văd că tot apare și spune fel și fel”, a completat Doru Gusman. „Ce trebuie să le dau de pomană (n.r. membrilor familiei lui Mîțu Stoian), masă, scaune, canapeaua…

Tot ce am luat, le dau lor de pomană. Dacă vin, lor le voi da tot”, a conchis impresarul.

ADVERTISEMENT