Life

Doru Răduță, despre experiența de la Survivor România. Ce a spus Vulturul după eliminare

Doru Răduță este concurentul eliminat din competiția sportivă Survivor România 2022. Vulturul a vorbit deschis despre perioada în care a stat în Republica Dominicană.
12.05.2022 | 09:21
Doru Raduta despre experienta de la Survivor Romania Ce a spus Vulturul dupa eliminare
Doru Răduță, declarații după eliminarea de la Survivor România: ”S-au strâns rândurile”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul participant de la Pro TV a discutat despre experiența trăită în ultima perioadă. Tânărul care lucrează în domeniul IT a făcut primele declarații după ce prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că parcursul său s-a încheiat.

Doru Răduță, declarații după eliminarea de la Survivor România: ”S-au strâns rândurile”

Doru Răduță a declarat că-i pare foarte rău că este nevoit să plece de la Survivor România. Vulturul s-a bucurat din plin de momentele petrecute în jungla dominicană, unde spera să mai stea în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

„Să spun așa, domnul Dan, dacă îmi permiteți, cred că a fost prima ocazie când în cap mi-am spus că s-ar putea să plec. S-au strâns rândurile.

Îmi pare rău că sunt cel care pleacă, mă bucur că am trecut prin toate etapele, că am crescut. Am demonstrat că sunt un jucător puternic.

ADVERTISEMENT

Sunt amator de senzații tari… motociclist, sar cu parașuta din avion… îmi place tot ce înseamnă adrenalină.

În tot ce există risc e pentru mine, de asta sunt aici, ca să fac tot posibilul să-mi ajut echipa ca să ajungem cât mai departe”, a spus fostul concurent de la Pro TV, după eliminare.

ADVERTISEMENT

Doru Răduță, fericit după plecarea de la Survivor România

De asemenea, pe rețelele de socializare Doru Răduță a dezvăluit că a simțit încrederea echipei din care a făcut parte în ultima vreme. S-a simțit puternic, asta pentru că colegii l-au făcut să creadă acest lucru despre el.

Le-a trăit pe toate în săptămânile petrecute la Survivor România, de aceea plecarea din junglă a fost cu zâmbetul pe buze. Vulturul s-a bucurat enorm de fiecare moment din Republica Dominicană și a revenit în România fericit.

ADVERTISEMENT

„Ți-am simțit emoția din glas, Doru! Ochii spun o poveste! Și îți mulțumim!”, a fost reacția pe care Daniel Pavel a avut-o înainte de a rosti numele concurentului care a plecat din competiția sportivă.

ADVERTISEMENT