Life

Din ce își câștigă existența Doru Răduță de la Survivor România. Războinicul este plin de surprize!

Doru Răduță a intrat de curând la Survivor România, în echipa Războinicilor. Concurentul a atras atenția tuturor încă de la primele intrări pe trasee, reușind să își ajute tribul.
17.02.2022 | 12:55
Din ce isi castiga existenta Doru Raduta de la Survivor Romania Razboinicul este plin de surprize
Doru Răduță, concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pasionat de sporturile extrem, Doru Răduță de la Survivor România are, la bază, o meserie care nu are nicio legătură cu pasiunile sale din timpul liber.

Jobul său presupune mai degrabă o viață sedentară, însă tânărul în vârstă de 31 de ani are grijă de el practicând cele mai nebunești sporturi.

ADVERTISEMENT

Îi plac raliurile cu motocicleta, e înnebunit și după mașini, dar și după săriturile cu parașuta, printre altele.

Doru Răduță de la Survivor România, un IT-ist pasionat de sporturi extreme

Războinicul își câștigă existența din profesia de inginer programator. IT-istul de la Survivor a vrut să facă o schimbare radicală în viața sa, participând în reality-show-ul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Viața din junglă și probele dificile pe care trebuie să le treacă participanții la Survivor parcă sunt făcute după placul lui.

„Sunt amator de senzații tari… motociclist. Sar cu parașuta din avion. Îmi place tot ce înseamnă adrenalină. În tot ce există risc e pentru mine. De asta sunt aici. Să fac tot posibilul să-mi ajut echipa ca să ajungem cât mai departe”, este prezentarea pe care și-a făcut-o Doru imediat ce a poposit în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Răduță aspiră la marele premiu, la fel ca și coechipierii săi, iar decizia de a participa în această competiție a fost luată în acord cu familia sa.

Argeșeanul are o iubită

Bărbatul este într-o relație cu o tânără. Despre iubita sa nu a dat foarte multe detalii până acum. De altfel, nici pe contul său de Instagram nu există imagini cu partenera sa, probabil pentru că aceasta nu-și dorește să se expună, deocamdată.

ADVERTISEMENT

Doru are destul de puțini urmăritori pe rețeaua de socializare, unde postează în special clipuri și fotografii de pe motocicletă. Cu siguranță show-ul îi va crește pagina, din moment ce a început să fie un concurent tot mai vizibil.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, alți trei concurenți au intrat în jocul de la PRO TV, pe lângă Doru. Războinicii au primit-o în echipă pe Oana Ciocan, o altă surpriză a acestui show, care s-a descurcat destul de bine în meciurile contra Faimoșilor.

Echipa vedetelor s-a mărit și ea. Fostul mare gimnast al României, Marian Drăgulescu, a devenit concurent cu acte în regulă. Acesta a fost acompaniat de dansatoarea Natalia Duminică.

Competiția este difuzată duminică, luni și marți, imediat după Știrile PRO TV.