News

Dosar de moarte suspectă deschis în cazul morții lui Ion Băjenaru, unul dintre SPP-iștii din fosta gardă a președintelui Ion Iliescu

Ion Băjenaru, unul dintre SPP-iștii din fosta gardă a președintelui Ion Iliescu, s-a stins din viață. El a fost găsit mort în propria sa casă, de către tatăl lui.
13.12.2021 | 09:55
Dosar de moarte suspecta deschis in cazul mortii lui Ion Bajenaru unul dintre SPPistii din fosta garda a presedintelui Ion Iliescu
Dosar de moarte suspectă deschis în cazul morții lui Ion Băjenaru. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fostul agent de protecție al lui Ion Iliescu a fost găsit fără suflare în propria casă. Acesta ar fi fost găsit într-o baltă de sânge.

Bărbatul a fost găsit mort în propria sa casă, o vilă din localitatea Ogrezeni din județul Giurgiu. Familia a fost cea care a făcut macabra descoperire, ei fiind cei care au anunțat și organele competente.

ADVERTISEMENT

Alături de tatăl lui Ion Băjenaru s-ar mai fi aflat un bărbat, care a dat mai multe detalii despre felul în care a fost acesta găsit.

Ion Băjenaru, găsit mort în propria casă

Astfel, conform România TV, bărbatul a declarat că acesta avea o tăietuă în zona capului. De asemenea, acesta a povestit că ar fi fost luată în calcul inclusiv varianta unei sinucideri și s-a spus că fostul agent din garda lui Ion Iliescu s-ar fi împușcat.

ADVERTISEMENT

Printre ipoteze ar fi și faptul că el nu a vrut să mai trăiască deoarece fiica lui ar fi rămas gravidă.

„Păi are o tăietură la cap de 12 centimetri! Oamenii vorbesc. Prima oară s-a auzit că s-a-mpușcat, a doua oară că s-a înjunghiat, că s-a omorât din cauza faptului c-a rămas fi-sa gravidă.

ADVERTISEMENT

Ultima variantă e că s-a bătut cu mine! Toată Poliția a fost acolo! Un om foarte important!”, a spus bărbatul, conform sursei citate.

Ce cauze ale morții sunt vehiculate în acest moment

Conform localnicului, este posibil ca lui Băjenaru să i se fi făcut rău, iar el să fie căzut pe scări, aceasta fiind, de fapt, cauza morții.

ADVERTISEMENT

„Cred că i s-a făcut rău și a căzut pe spate de pe prima, a doua, a treia treaptă a scării și a dat cu capul de o plintă din asta, de gresie. Ăla a fost primul impact!”, a mai declarat el.

Totodată, bărbatul care susține că a fost acolo când Ion Băjenaru a fost găsit mort spune că acesta nu suferea de nicio boală, un motiv în plus pentru ca moartea sa să fie una suspectă.

„Taică-su a venit! L-a anunțat nevastă-sa de la serviciu, de la școală. I-a dat telefon nevastă-sa și n-a răspuns.

Și i-a zis să vină și să vadă ce se-ntâmplă cu Nelu de nu răspunde la telefon. Nu suferea de nimic! Absolut de nimic!”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: