ADVERTISEMENT
News

Dosar penal după furtul de 650.000 de lei din Jilava. Hoții, însă, sunt de negăsit

Autor: Flaviu Popa | 25.11.2020 | 20:22
Dosar penal după furtul de 650.000 de lei din Jilava. Hoții, însă, sunt de negăsit
Jaful din Jilava a șocat locuitorii din zonă

Accidentul în lanț care a avut loc marți, 24 noiembrie, în Jilava a fost surprins de camerele de supraveghere.

ADVERTISEMENT

În imagini se poate vedea cum hoții se izbesc de o altă mașină, fiind urmăriți de o familie de la care au furat 650.000 de lei.

Camerele de supraveghere au surprins și momentul în care hoții au fugit de la locul faptei, însă nu au fost prinși de oamenii legii.

Hoții celor 650.000 de lei sunt de negăsit în aceste momente

Un singur lucru e cert, în accident au fost implicate 7 mașini și o geantă cu peste jumătate e milion de lei în ea.

ADVERTISEMENT

Păgubitul din Sinești nu a reușit, deocamdată, să-și recupereze paguba. „Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor faptei reclamate, depistarea acestora și stabilirea cu exactitate a situației și de fapt, și de drept, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, informează un comunicat de la IPJ Ilfov.

Mai mult, anchetatorii din judeţul Ilfov au deschis un dosar penal pentru furt calificat, vătămare corporală din culpă şi distrugere, în urma accidentului din judeţul Ilfov în care au fost implicate şapte maşini.

ADVERTISEMENT

„La momentul deplasării la faţa locului, poliţiştii nu au mai găsit persoanele bănuite de comiterea infracţiunii reclamate, însă au găsit un autoturism, indicat de persoana vătămată ca fiind cel folosit de autori.

Din primele verificări a rezultat faptul că în evenimentul rutier sesizat au fost implicate 7 autovehicule şi că acesta s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate”, au transmis poliţiştii.

ADVERTISEMENT

Surse din cadrul anchetei susțin că victimele se cunoșteau cu hoții, iar aceștia au avut un „pont” că acea sumă mare de bani urma să fie retrasă de la bancă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!