News

Dosar penal pentru o femeie de 71 de ani care a ieşit din izolare ca să-și cumpere mâncare: “Nu aveam ce mânca, mamă!”

04.08.2020 | 17:18
Dosar penal pentru o femeie de 71 de ani care a iesit din izolare ca sasi cumpere mancare Nu aveam ce manca mama
ADVERTISEMENT

Dosar penal pentru o femeie de 71 de ani care a ieşit din izolare ca să-și cumpere mâncare. Vorbim despre o bătrână din județul Gorj.

Aceasta este acuzată de zădărnicirea combaterii bolilor, după ce a ieșit din casă, deși se afla în izolare. Nu a apucat să înainteze prea mult.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost găsită pe stradă la doar câteva zile după ce fiica ei, confirmată cu coronavirus, fusese internată la spitalul din Târgu Cărbunești.

Ce a pățit o femeie de 71 de ani după ce a ieșit din casă, deși trebuia să stea în izolare

Bătrâna spune că a stat singură în casă mai multe zile și a mâncat doar zahăr pentru că nu avea alte alimente. În cele din urmă a luat decizia să-și părăsească locuința

ADVERTISEMENT

A plecat să își ia de mâncare, dar a fost prinsă de polițiștii din comuna Turcinești. Aceștia au identificat-o și i-au deschis dosar penal.

Mai mult de atât, bătrâna a fost dusă la spital, pentru că starea ei de sănătate era una destul de precară. De remarcat că în zilele în care aceasta a stat închisă în casă, autoritățile din Turcinești nu au trecut niciodată să o vadă.

ADVERTISEMENT

Femeia spune că nimeni nu a venit să o întrebe dacă are nevoie de ceva, deși fiica ei luase legătura cu autoritățile de mai multe ori, cu această rugăminte

Vă readucem aminte că Grupul de Comunicare Strategică a anunţat în ultimele 24 de ore alte 1.232 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

În acest moment, bilanţul celor diagnosticaţi cu COVID-19 a ajuns la 55.241. ÎDin păcate, s-au înregistrat 48 de decese, numărul total fiind de 2.480. În prezent, la Terapie Intensivă sunt internaţi 436 de pacienţi.

 

 

 

ADVERTISEMENT