Life

Dosar penal pentru Viorel Stegaru și tatăl său. Motivul pentru care au fost puși sub acuzare

20.09.2020 | 14:49
Dosar penal pentru Viorel Stegaru si tatal sau Motivul pentru care au fost pusi sub acuzare
Dosar penal pentru Viorel Stegaru și tatăl său. Motivul pentru care au fost puși sub acuzare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Viorel Stegaru și tatăl său s-au ales cu dosar penal, după ce în urmă cu mai bine de o săptămână au atacat o echipă de jurnaliști care mersese la Blăgești, județul Vaslui, pentru a discuta cu vecinii Vulpiței și a soțului ei. Se întâmpla pe 12 septembrie.

Cei doi bărbați au fost audiați de oamenii legii la fața locului, dar și în dimineața zilei de duminică, 20 septembrie, fiind acuzați de comiterea unor violențe asupra unor jurnaliști ai postului de televiziune România TV.

ADVERTISEMENT

Cameramanul a fost lovit în cap cu o bâtă, chiar de tatăl lui Viorel Stegaru. Reporterul s-a ales și el cu răni, în special pe mâini. Acesta a fost atacat cu bolovani de soțul Vulpiței, tânăra nefiind implicată direct în scandal.

Viorel Stegaru și tatăl său, puși sub acuzare, după ce au atacat o echipă de jurnaliști

Potrivit romanitv.net, echipa a fost atacată cu bâte, chiar în timp ce făcea o transmise în direct cu soțul Vulpiței, Viorel Stegaru. Se pare că acesta a fost momentul în care tatăl bărbatului din Blăgești a pornit scandalul care a dus la chemarea polițiștilor.

ADVERTISEMENT

„Mi-am văzut viața pusă în pericol. E ciudat. Suntem pe domeniul public”, a declarat cameramanul România TV, mai arată sursa menționată anterior.

La rândul său reporterul, Cătălin Grădinăru a mărturisit că tot scandalul a pornit pe ulița satului din Vaslui și nici măcar nu se afla aproape de locuința deținută de părinții lui Viorel Stegaru.

ADVERTISEMENT

„Viorel şi familia sa se cred stăpâni pe uliţele din Blăgeşti. Nici nu ne-am apropiat de poarta lor”, a spus jurnalistul.

Două echipe de poliție au intervenit pe domeniul public, aflat în apropiere de casa soților Stegaru. Veronica, cunoscută ca și Vulpița, nu a fost implicată în incident, ci doar a asistat din fața casei. Se pare că femeia nu a știut cum să reacționeze și a început să plângă.

ADVERTISEMENT

Toată întâmplarea s-a petrecut după ce echipa de jurnaliști a încercat să afle cum a avut loc revenirea soților Stegaru în satul natal, după ce în ultimele 8 luni au fost aproape zilnic pe micile ecrane, fiind protagoniștii emisiunii „Acces Direct” prezentată de Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT