Carousel hot news

OFICIAL! Dinamo este în insolvenţă! NU MAI JOACĂ în EUROPA!

UPDATE 11:10 / Demersul lui Ionuţ Negoiţă de a introduce clubul din "Groapă" în insolvenţă a avut succes! "Cîinilor" le-a fost acceptată cererea de intrare în insolvenţă de către...
12.06.2014 | 11:05
OFICIAL! Dinamo este în insolvenţă! NU MAI JOACĂ în EUROPA!
ADVERTISEMENT

UPDATE 11:10 / Demersul lui Ionuţ Negoiţă de a introduce clubul din “Groapă” în insolvenţă a avut succes! “Cîinilor” le-a fost acceptată cererea de intrare în insolvenţă de către Tribunalul Bucureşti, astfel că gruparea din Ştefan cel Mare nu va avea drept de joc în cupele europene timp de un an de la ieşirea din insolvenţă.

dinamo

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!

În urmă cu o lună, oficialii clubului Dinamo au făcut cerere de intrare în insolvenţă, iar speţa a ajuns pe masa Tribunalului Bucureşti. În primul termen din mai s-a dat o amînare, care a fost judecată pe 11 iunie. Instanţa nu s-a pronunţat încă, dar o va face în cursul zilei de joi, cînd, cel mai probabil, “cîinii” vor intra oficial în proces de insolvenţă. O dată această decizie luată, Dinamo a pierdut dreptul de a participa în Cupele Europene, pe care jucătorii lui Stoican îl cîştigaseră pe teren la finalul campionatului, avînd în vedere că au încheiat stagiunea pe locul 4.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri