Life

Dosarul lui Alex Bodi privind acuzația de proxenetism va fi rejudecat. Ce spune avocatul afaceristului

Dosarul lui Alex Bodi va fi rejudecat. Avocatul cunoscutului om de afaceri și fost iubit al Biancăi Drăgușanu a declarat că au fost multe probe importante administrate.
21.05.2022 | 17:30
Dosarul lui Alex Bodi privind acuzatia de proxenetism va fi rejudecat Ce spune avocatul afaceristului
Dosarul lui Alex Bodi privind acuzația de proxenetism va fi rejudecat. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Dosarul în care este implicat Alex Bodi va fi rejudecat, conform anunțului făcut de avocatul acestuia. A fost menținută măsura controlului judiciar pentru toate persoanele care au de-a face cu acest dosar.

Dosarul lui Alex Bodi, rejudecat

Avocatul afaceristului care s-a iubit cu Bianca Drăgușanu a explicat la Antena Stars că sunt foarte multe probe importante care au fost administrate, dar ele nu vor fi folosite împotriva lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

„Sunt probe foarte importante care au fost administrate, a apreciat judecătorul, cu nesocotirea unor dispoziții legale, adică nu pot fi folosite împotriva lui Alex Bodi”, a mărturisit Radu Marinescu, în cadrul emisiunii Star Magazin de la Antena Stars.

Avocatul lui Alex Bodi este încrezător că nu se va ajunge la judecată

Mai mult decât atât, avocatul Radu Marinescu este de părere că acuzațiile nu sunt clare și astfel, trecerea la judecata la tribunal a dosarului nu ar fi permisă.

ADVERTISEMENT

„Procesul penal are o anumită rigoare, o anumită strictețe privind modul în care poți administra probe, dacă ceva este nelegal, trebuie înlăturat.

Dar mai mult decât atât, se pare că nici acuzațiile nu sunt limpezi, nu sunt clare, și nu permit trecerea la faza de judecată, ceea ce o să vedem dacă se va mai putea remedia sau nu, dacă va rămâne definitivă soluția de restituire la parchet, vom afla la Curtea de Apel Craiova”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Ce acuzații i se aduc lui Alex Bodi

Alex Bodi a fost trimis în judecată într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism, acesta fiind suspectat că a obligat mai multe tinere să se prostitueze.

De asemenea, procurorii anunțau că celelalte acuzații care îi sunt aduse lui Alex Bodi, dar și altor 30 de persoane sunt, constituirea unui grup infracţional organizat, şantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deţinere de droguri de risc.

ADVERTISEMENT

Femeile care refuzau să se prostitueze erau supuse la „violență extremă”, conform unui comunicat al DIICOT.

ADVERTISEMENT
Tags: