News
notix pixel id

Dosarul privind accidentul în care a murit Bogdan Gigină, trimis la DNA

Dosarul privind accidentul în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină, care deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, a fost trimis de la Parchetul General la DNA. Procurorii au...
06.11.2015 | 15:02
Dosarul privind accidentul în care a murit Bogdan Gigină, trimis la DNA
ADVERTISEMENT

Dosarul privind accidentul în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină, care deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, a fost trimis de la Parchetul General la DNA. Procurorii au suspiciuni că s-ar fi săvârşit fapte de abuz în serviciu legat de folosirea coloanelor oficiale.

Anunţul a fost făcut, vineri, de Parchetul de pe lângă Curtea Supremă. ”Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus, prin ordonanţa din data de 6 noiembrie 2015, declinarea cauzei privind accidentul rutier produs la data de 20 noiembrie 2015 în Bucureşti, soldat cu decesul numitului Gigină Cosmin Bogdan (agent de poliţie), în favoarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, apreciind că în cauză există indicii de săvârşire a infracţiunii de abuz în serviciu, prev. de art. 13 ind. 2 din Legea nr. 78/2000, raportat la modul de constituire şi folosire a coloanelor oficiale ale Ministrului Afacerilor Interne”, se precizează într-un comunicat al Ministerului Public.

Sursă: www.adevarul.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri