News

Două accidente grave, în Brașov și Ghimbav, soldate cu un mort și patru răniți

26.02.2021 | 21:47
Două accidente grave, în Brașov și Ghimbav, soldate cu un mort și patru răniți
Două accidente grave, în Brașov și Ghimbav, soldate cu un mort și patru răniți. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Două accidente grave au avut loc vineri seara în Brașov și Ghimbav. În urma acestora, un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite și se află acum în afara oricărui pericol.

Accidentul mortal din Ghimbav s-a produs pe o stradă din oraș și a avut implicat un singur autoturism, la bordul căruia s-a aflat un bărbat.

În schimb, accidentul din Brașov a implicat trei autoturisme, iar în urma sa au rezultat patru răniți care au avut nevoie de ajutor medical.

ADVERTISEMENT

Accidente grave petrecute în Brașov și Ghimbav. Un mort și 4 răniți în urma coliziunilor

Început de weekend agitat pe străzile din județul Brașov. În orașul de reședință și în Ghimbav, au avut loc două evenimente rutiere soldate cu 5 victime, dintre care o persoană a murit.

Cel mai grav dintre cele două accidente rutiere a a vut loc în orașul Ghimbav, pe strada Aeroportului, unde un autoturism a intrat în plin într-un copac. De aici a rezultat o victima inconștientă, încarcerată.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apa și spumă și o ambulanță SAJ. Din păcate, în urma impactului, bărbatul a decedat.

Două accidente grave, în Brașov și Ghimbav, soldate cu un mort și patru răniți. Sursa foto: ISU Brașov

Impact violent între 3 mașini în municipiul Brașov

Celălalt accident rutier din județ a avut loc la scurt timp distanță de la cel din Ghimbav, pe strada 13 Decembrie, aproape de zona terminalului de transport public. Au fost implicate 3 autoturisme. Din primele informații, au rezultat 4 victime conștiente, dintre care una încarcerată.

ADVERTISEMENT

La locul evenimentului au ajuns rapid un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apa și spumă si 3 echipaje SMURD, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratlui pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov.

În cele din urmă, nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, potrivit site-ului NewsBV.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri