News

Două accidente grave, în Brașov și Ghimbav, soldate cu un mort și patru răniți

26.02.2021 | 21:47
Doua accidente grave in Brasov si Ghimbav soldate cu un mort si patru raniti
ADVERTISEMENT

Două accidente grave au avut loc vineri seara în Brașov și Ghimbav. În urma acestora, un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite și se află acum în afara oricărui pericol.

Accidentul mortal din Ghimbav s-a produs pe o stradă din oraș și a avut implicat un singur autoturism, la bordul căruia s-a aflat un bărbat.

ADVERTISEMENT

În schimb, accidentul din Brașov a implicat trei autoturisme, iar în urma sa au rezultat patru răniți care au avut nevoie de ajutor medical.

Accidente grave petrecute în Brașov și Ghimbav. Un mort și 4 răniți în urma coliziunilor

Început de weekend agitat pe străzile din județul Brașov. În orașul de reședință și în Ghimbav, au avut loc două evenimente rutiere soldate cu 5 victime, dintre care o persoană a murit.

ADVERTISEMENT

Cel mai grav dintre cele două accidente rutiere a a vut loc în orașul Ghimbav, pe strada Aeroportului, unde un autoturism a intrat în plin într-un copac. De aici a rezultat o victima inconștientă, încarcerată.

Imediat, la fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apa și spumă și o ambulanță SAJ. Din păcate, în urma impactului, bărbatul a decedat.

ADVERTISEMENT
Două accidente grave, în Brașov și Ghimbav, soldate cu un mort și patru răniți. Sursa foto: ISU Brașov

Impact violent între 3 mașini în municipiul Brașov

Celălalt accident rutier din județ a avut loc la scurt timp distanță de la cel din Ghimbav, pe strada 13 Decembrie, aproape de zona terminalului de transport public. Au fost implicate 3 autoturisme. Din primele informații, au rezultat 4 victime conștiente, dintre care una încarcerată.

La locul evenimentului au ajuns rapid un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apa și spumă si 3 echipaje SMURD, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratlui pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, potrivit site-ului NewsBV.

ADVERTISEMENT