Sport

Victorii la scor pentru CFR Cluj în amicalele zilei. Dan Petrescu a transferat un portar croat

Campioana CFR Cluj joacă două meciuri test în aceeași zi, la interval de doar patru ore. Cu această ocazie, clujenii au anunțat transferul portarului croat Karlo Letica
11.10.2021 | 18:09
Victorii la  scor pentru CFR Cluj in amicalele zilei Dan Petrescu a transferat un portar croat
ADVERTISEMENT
11-10-2021
14:57

CFR Cluj a câștigat și al doilea amical al zilei

Campioana CFR a făcut spectacol în cel de al doilea meci test al zilei. Feroviarii s-au impus cu 8-1 în fața formației din liga a treia Unirea Ungheni. Debeljuh a fost omul meciului cu 4 reușite (min. 8, 12, 23 și 43).

Celelalte goluri ale trupei lui Dan Petrescu au fost marcate de Sacko (min. 25), Omrani (51), Hoban (63) și Bouhenna (68).

Sursa foto: Faebook/CFR Cluj

În al doilea amical au evoluat din primul minut:

Figueiredo – Susic, Bouhenna, Hoban, Ștefan, Runar, Rodri, Gîdea, Omrani, Debejuh și Sacko, iar în repriza a doua a debutat și noua achizție, portarul Karlo Letica. Au mai jucat Bălan, Costache, Fica, Tahiri și Celar. 

11-10-2021
11:18

CFR a făcut instrucție cu divizionara secundă Unirea Dej

CFR Cluj a câștiga primul amical al zilei de luni 4-0 cu Unirea Dej. Culio a deschis scorul din penalty, în minutul 37, iar în actul secund au marcat Celar (min. 84), Costache (88) și Deac (90+2).

Dan Petrescu a început meciul cu divizionare secundă în formula:

Bălgrădean – Camora, Graovac, Cestor, Ciobotariu, Boateng, Culio, Chipciu, Păun, Deac, Alibec. Au mai evoluat în repriza a doua Celar, Fica, Costache și Bălan.  

De la ora 16:00 este programat al doilea meci test al zilei, în compania echipei din eșalonul terț, Unirea Ungheni.

11-10-2021
10:56

Portarul Karlo Letica, vicecampion mondial cu Croația în 2018, a semnat cu CFR Cluj

Oficialii campioanei CFR Cluj a anunțat transferul portarului Karlo Letica. În vârstă de 24 de ani acesta îl înlocuiește în lotul feroviarilor pe Giedrius Arlauskis.

”Bun venit, Karlo Letica!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță oficial transferul portarului Karlo Letica!

Fotbalistul de 24 de ani a început fotbalul la Hajduk Split, iar în 2018 a fost transferat de Club Brugge. În ultimele sezoane, portarul de 2,02 metri a evoluat în Serie A la SPAL și Sampdoria.

Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!”, au anunțat reprezentanții CFR-ului pe pagina oficială de Facebook.

 

Dan Petrescu va urmări la lucru întregul lot de jucători pe care îl are la dispoziție, incluzând aici și jucătorii de la echipa a doua.

Feroviarii joacă două meciuri amicale, cu Unirea Dej, respectiv Unirea Ungheni. Tehnicianul campioanei va testa cu această ocazie un portar croat.

ADVERTISEMENT

Karlo Letica, înlocuitor pentru Giedrius Arlauskis

Lituanianul Giedrius Arlauskis este în conflict cu conducerea clubului CFR și a plecat de mai multă vreme de la echipă.

Portarul va fi înlocuit la gruparea feroviară cu croatul Karlo Letica, un croat de 2,01 metri, conform Digisport.

ADVERTISEMENT
Sursa foto: transfermarkt

 

În vârstă de 24 de ani, Letica este un produs al clubului Hajduk Split care l-a cooptat în lotul de seniori încă de la vârsta de 17 ani.

Împrumutat la mai multe echipe din eșaloanele inferioare ale Croației, Letica a făcut obiectul unui transfer spectaculos în 2018, la Club Brugge.

ADVERTISEMENT

Belgienii au plătit nu mai puțin de 3 milioane de euro pentru portarul de care era interesată la acea vreme și Real Madrid.

Karlo Letica a evoluat în ultimele două sezoane în Serie A, la SPAL și Sampdoria Genova sub formă de împrumut, iar în 2018 a făcut parte din lotul Croației, vicecampioană mondială în Rusia.

ADVERTISEMENT

CFR joacă sâmbătă la Rapid

Meciurile test cu Unirea Dej și Unirea Ungheni au fost comandate de antrenorul Dan Petrescu pentru a putea vedea la joc și ulterior evalua condiția fizică și sportivă a fotbaliștilor săi.

Tehnicianul a avut mari probleme în ultima perioadă, mai ales în ofensivă, din cauza numeroaselor accidentări.

La sfârșitul acestei săptămâni CFR va evolua în deplasare, în compania formației Rapid București. Chiar dacă giuleștenii sunt în pierdere de viteză, meciul se anunță a fi unul extrem de încrâncenat.

ADVERTISEMENT