News

Două avioane s-au ciocnit în aer deasupra unui lac! Aeronavele s-au scufundat la 127 de metri în apă

06.07.2020 | 13:51
Doua avioane sau ciocnit in aer deasupra unui lac Aeronavele sau scufundat la 127 de metri in apa
ADVERTISEMENT

Două persoane au murit și alte șase sunt date dispărute după ce două avioane s-au ciocnit în aer deasupra lacului Coeur d´Alene din statul american Idaho, informează Reuters, citând o declarație din poliția locală.

Relatările inițiale spun că se aflau opt pasageri și membri ai echipajului în cele două aeronave, însă în acest moment toate indiciile par să spună că nu există supraviețuitori:

ADVERTISEMENT

“Potrivit relatărilor iniţiale, în cele două avioane se aflau în total opt pasageri şi membri ai echipajului, însă această informaţie este încă în curs de verificare.

La momentul acesta nu credem că există supravieţuitori”, a precizat biroul şerifului din comitatul Kootenai, potrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT

Două avioane s-au ciocnit în aer deasupra unui lac! Aeronavele s-au scufundat la 39 de metri sub apă

Din păcate, informațiile spun că printre victime se află şi copii.

Încă nu se știe cauza coliziunii, iar anchetatorii stabiliesc cu exactitate care sunt cauzele accidentului.

Martorii spun că au văzut cele două avioane cum s-au ciocnit în aer, după care s-au prăbușit în lac.

ADVERTISEMENT

Avioanele au fost reperate la 127 de metri adâncime

Biroul șerifului spune că ambele avioane au fost reperate prin sonar la 127 de metri adâncime, dar echipa de scafandri a autorităților nu este echipată pentru a interveni la această adâncime, astfel încât se așteaptă o echipă specializată în așa ceva.

Un purtător de cuvânt al Administrației Aviației Federale a declarat pentru CNN că un avion implicat în accident a fost un Cessna 206, dar nu se știe încă nimic despre al doilea aparat de zbor.

ADVERTISEMENT