News

Două VEDETE din SHOWBIZ s-au ÎNCĂIERAT în club!

Lumea e mică, iar Ana Maria Mocanu şi dansatoarea Denisa Despa, fosta ei prietenă şi totodată femeia care i-ar fi furat iubitul, au dat nas în nas într-un club din Capitală. Deşi iniţial...
01.06.2014 | 08:44
Doua VEDETE din SHOWBIZ sau INCAIERAT in club

Lumea e mică, iar Ana Maria Mocanu şi dansatoarea Denisa Despa, fosta ei prietenă şi totodată femeia care i-ar fi furat iubitul, au dat nas în nas într-un club din Capitală. Deşi iniţial s-au ignorat, cele două au ajuns într-un final să se încaiere şi să-şi arunce cuvinte grele.

11

Manelistul Juve şi-a sărbătorit, zilele trecute, ziua de naştere într-un club de fiţe şi, cu această ocazie, a filmat şi un videoclip la cea mai recentă piesă. La faţa locului a sosit şi asistenta “păcătoasă” Ana Maria Mocanu, asumându-şi totodată faptul că acolo va da de fosta ei amică, Denisa Despa. Amândouă au fost paşnice şi nimic din atitudinea lor nu trăda faptul că lucrurile vor scăpa de sub control. La un moment dat, asistenta lui Dan Capatos a adus-o în club şi pe sora ei mai mică, Mihaela, pentru a face figuraţie în videoclipul lui Mr. Juve, aşa cum acesta o rugase. Numai că respectivele cadre cu mezina familiei Mocanu au tot fost amânate, iar Ana s-a interesat de momentul în care sora ei va fi în lumina reflectoarelor. Simpla ei întrebare a primit însă un răspuns care a ititat-o. Potrivit martorilor oculari, un prieten de-al dansatoarei Denisa Despa i-ar fi spus roşcatei că şi-a luat fiţe de vedetă. “Tu eşti fan Despa”, l-ar fi înţepat ea. În dialogul lor ar fi intervenit şi dansatoarea, iar conflictul mai vechi dintre fete a escaladat. “Fetele şi-au aruncat cuvinte grele şi s-au încăierat. Dacă nu interveneau prietenii lor să le despartă nu ştiu unde ajungeau. Normal că Ana i-a reproşat Denisei că i-a furat iubitul, iar ea nu i-a recunoscut nici acum”, au declarat, pentru spynews.ro, persoane care au fost de faţă la păruiala fetelor.

22

Despărţirea Anei de Dan Kirică a scos la iveală se pare şi adevărata faţă a Denisei Despa, nimeni alta decât prietena roşcatei. “O să fiu mai rezervată cu viaţa personală. Mă bucur că nu mai suntem împreună. Nu îl mai doresc pe omul ăsta în viaţa mea. Eu am ajutat-o foarte mult pe această fată. A dormit în patul meu, a mâncat din aceeaşi farfurie cu mine. Am ajutat-o şi eu şi familia mea cu haine şi altele. Am fost minţită încă din timpul relaţiei. Dacă i-aş vedea în faţa mea, nici măcar nu i-aş scuipa. Mă vedeam lângă omul ăsta, cu toate că noi am avut o relaţie ciudată şi cu foarte multe certuri din cauza lui. Nu vreau nicio explicaţie de la nciunul. Amândoi au fost perverşi cu mine. El m-a bătut când l-am întrebat de ea. S-a întâmplat de mai multe ori să mă bată. Întotdeauna venea în genunchi la mine şi îşi cerea iertare după”, a declarat recent Ana Maria Mocanu pentru Antena Stars.

33

SURSA: spynews.ro