News

Două cadavre găsite în județul Dolj. Cine sunt victimele

28.07.2019 | 13:46
Doua cadavre gasite in judetul Dolj Cine sunt victimele

Descoperire macabră lângă o stână din județul Dolj, unde un localnic a văzut plutind un cadavru chiar în fântână! Bărbatul a sunat imediat la 112 și a solicitat ajutorul autorităților. Mai multe ambulanțe și autospeciale ale pompierilor s-au deplasat la fața locului.

Un bărbat a descoperit două cadavre plutind într-o fântână, într-o localitate din județul Dolj

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, pompierii au fost anunțați duminică dimineața, printr-un apel la 112, despre o persoană înecată într-o fântână în comuna Ciupercenii Noi, sat Smârdan, conform Mediafax. O autospecială a Detașamentului de Pompieri din Calafat s-a deplasat la fața locului și a văzut în fântâna aflată în apropierea unei stâne o persoană plutind deasupra apei.

Salvatorii au extras victima și la o verificare mai atentă și în urma discuțiilor avute cu proprietarul stânei au mai descoperit încă o persoană în fântână. Ambii bărbați, cu vârste de 44 și 38 ani, ciobani la două stâne, au fost declarați decedați.

Doua cadavre gasite in fantana
Doua cadavre gasite in fantana

Cei doi ciobani au fost văzuți împreună, sâmbătă, iar duminică au fost de negăsit

„În cursul dimineţii s-a primit un apel prin care poliţiştii au fost sesizaţi că într-o fântână din comuna Ciupercenii Noi este căzută o persoană. La faţa locului s-a stabilit faptul că doi bărbaţi – unul de 43 de ani, din Ciupercenii Noi, şi celălalt de 38 de ani, din Obârşia de Câmp, judeţul Mehedinţi -, ciobani la două stâne amplasate în extravilanul comunei Ciupercenii Noi, au fost găsiţi decedaţi în fântâna respectivă, cadavrele acestora fiind scoase de reprezentanţi ai ISU”, precizează IPJ Dolj.

Momentan, nu se cunosc împrejurările în care s-a produs incidentul, cel care a inițiat apelul la 112 spunând doar că cei doi ciobani au fost văzuți sâmbătă seara împreună, iar duminică nu au mai fost găsiți.

Procurorii au deschis o anchetă pentru aflarea condițiilor în care și-au pierdut viața cei doi bărbați. Aceștia iau în calcul mai multe variante, inclusiv ipoteza unei crime!

Tags: