Fotbal intern

Două cartonaşe roșii în 28 de minute în CFR Cluj – FC Voluntari. Bergodi: ”Meciul s-a terminat înainte de a începe”

13.09.2019 | 23:09
Doua cartonase rosii in 28 de minute in CFR Cluj  FC Voluntari Bergodi Meciul sa terminat inainte de a incepe

După ce a fost implicată etapa trecută într-un meci cu două eliminări, eșecul 2-3 cu Astra de la Giurgiu, CFR Cluj are parte de un nou meci cu cartonașe roșii. De această dată, sancțiunile au venit în tabăra rivalei campioanei. CFR Cluj – FC Voluntari are parte de două roșii după numai 28 de minute. VEZI VIDEO AICI CU ELIMINĂRILE.

UPDATE, 13 septembrie, ora 23:14 / CFR Cluj a învins clar pe FC Voluntari, scor 5-0, în al doilea meci al etapei a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1. După meci, antrenorul celor de la FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a spus că meciul s-a terminat înainte de a începe.

”Din păcate pentru noi, meciul a început și s-a terminat imediat. Când iei un gol după 2 minute, apoi două roșii, nu mai e nimic de făcut. Meciul s-a terminat înainte de a începe. Aici nu era un meci unde puteam scoate ceva, dar păcate, pentru că puteam face o figură frumoasă. Să joci 9 vs. 11 e foarte, foarte greu. Din păcate, nu îi vom avea pe cei doi eliminați cu Clinceni, dar vom alcătui un prim 11 competitiv. Acest meci trebuie uitat cât mai repede”, a spus Bergodi după partida din Gruia.


Două roșii în 28 de minute în meciul CFR Cluj – FC Voluntari

Fără Dan Petrescu, suspendat patru etape după eliminarea din meciul cu Astra, CFR Cluj are parte de un meci lejer contra “lanternei” din Casa Pariurilor Liga 1, FC Voluntari. După numai 28 de minute de joc, ilfovenii au deja doi jucători mai puțin pe teren.

În minutul 12 al meciului din Gruia, Julio Rodriguez face un fault la Traore în postură de ultim apărător, iar centralul Iulia Călin nu are încotro și îi acordă direct roșu. Peste alte 16 minute, Marko Simonovski îi aplică un cot în figură lui Ovidiu Hoban și este și el trimis la cabine mai repede.

CFR Cluj – FC Voluntari, un nou scor fluviu?

La ultima vizită la Cluj, FC Voluntari a plecat cu o “manita”. Pe 30 noiembrie 2018, campioana câștiga meciul cu echipa ilfoveană cu scorul de 5-0, după golurile marcate de Țucudean (3), Manea și Costache. Acum, la pauza meciului, CFR conduce cu 3-0, după golurile marcate de Itu, Hoban și Costache.

Etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1 pare a fi una a eliminărilor. În primul meci al rundei, Academica Clinceni – Astra, scor final 1-1, giurgiuvenii au jucat în 10 din minutul 74, când a fost eliminat Risto Radunovic.