Fotbal intern

Două cazuri de Covid la FCSB, ambii fundași, chiar înainte de meciul cu Hermannstadt. Exclusiv

21.10.2020 | 12:12
Doua cazuri de Covid la FCSB ambii fundasi chiar inainte de meciul cu Hermannstadt Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB nu scapă deloc de blestemul infectării cu Covid 19. Încă două cazuri pozitive au fost depistate la formația lui Gigi Becali, ambii fiind fundași, informația venind înainte de FCSB – Hermannstadt, din etapa a 8-a a Ligii 1.

FANATIK a aflat că testele a doi jucători, Aristidis Soiledis și Lucian Filip, au confirmat că aceștia au coronavirus și au trecut la izolare. Filip era oricum departe de echipă din cauza accidentării, dar grecul se antrena cot la cot cu colegii săi.

ADVERTISEMENT

Lucian Filip și Aristidis Soiledis au testat pozitiv la Covid înainte de FCSB – Hermannstadt

Printre puținii jucători de la FCSB care nu au fost infectați cu Covid s-au numărat Lucian Filip și Aristidis Soiledis. Acum și aceștia sunt pozitivi în focarul de coronavirus ce a cuprins formația roș-albastră în ultimele două luni.

În privința primului situația este una specială, el accidentându-se la mijlocul lunii iunie și fiind în recuperare până la finalul acestui an. Lucian Filip a stat mult timp departe de colegii săi, dar acum a fost depistat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Este un nou ghinion pentru cel mai vechi jucător al celor de la FCSB, care se adaugă celor 5 accidentări serioase, care au dus la tot atâtea intervenții chirurgicale în ultimii 7 ani.

În schimb Aristidis Soiledis era printre puținii fotbaliști care au fost non-stop la baza de la Berceni și s-a antrenat cu colegii săi, dar reușise „să dribleze” temutul virus. Până zilele trecute, când fundașul grec a ieșit pozitiv chiar înainte de FCSB – Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Aristidis Soiledis a intrat accidentat în FCSB – Slovan Liberec, când focarul Covid decimase echipa lui Toni Petrea

Aristidis Soiledis este unul dintre jucătorii care l-au impresionat pe patronul Gigi Becali în această toamnă. El s-a accidentat în vară și a plecat să se trateze acasă, în Grecia. A revenit la începutul lunii septembrie, dar problemele sale medicale nu se rezolvaseră.

Fundașul grec resimțea dureri la antrenamente, fiind nevoit să facă infilitrații. În momentul când Covid-ul a creat un focar la FCSB, în preajma meciurilor cu Backa Topola și Slovan Liberec, Soiledis a ridicat mâna și a anunțat că vrea să ajute.

ADVERTISEMENT

Joc cu riscul de a mă accidenta și de a renunța poate la fotbal”i-a transmis Aris lui Gigi Becali, care era disperat că FCSB nu poate aduna jucători ca să joace cu cehii de la Liberec. Soiledis a fost integralist în FCSB – Slovan 0-2 și a jucat chiar bine pentru unul cu un singur meci în 2020. Apoi a jucat și la Iași, după care a făcut pasul în spate pentru că fuseseră recuperați cei mai mulți dintre jucători.

Ulterior, Soiledis a mai fost rezervă neutilizată în derby-ul cu Dinamo, iar recent, împotriva Clinceniului, nu a mai prins lotul, așteptând rezultatul testului Covid. Care s-a dovedit pozitiv și la el, și la Lucian Filip.

  • 500.000 de euro este cota actuală a fundașului grec care va împlini 30 de ani pe 8 februarie 2021
  • 30 iunie 2021 este data la care se termină contractul lui Soiledis cu FCSB, el venind de la Botoșani pentru 75.000 de euro în august 2019

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Hermannstadt: 1,51 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT