News

Două clanuri de romi au “dezgropat securea războiului” în Italia! Carabinierii au arestat patru bărbaţi care au ameninţat cu moartea o femeie

29.05.2020 | 14:07
Doua clanuri de romi au dezgropat securea razboiului in Italia Carabinierii au arestat patru barbati care au amenintat cu moartea o femeie
ADVERTISEMENT

Două clanuri de romi din Italia au dezgropat securea războiului, însă planurile lor au fost stricate de poliţia italiană. Bătăuşii au fost arestaţi când au plecat să pedepesească o femeie care le-a refuzat să le plătească taxa.

Două clanuri de romi au “dezgropat securea războiului” în Italia!

Poliţia Italiană a fost nevoită să intervină în disputa dintre cele două clanuri de romi stabilite în Italia. O femeie le-a cerut carabinierelor ajutorul. Ea s-a prezentat ca aparţinând familiei de romi Popescu, informează italienii de la NordEst 24, citaţi de Adevărul.

ADVERTISEMENT

Femeia a sunat disperată la 112, unde a spus că este victima unor ameninţări cu moartea din partea unor alţi români, care i-au spus că sunt deja în drum spre Ravena, pentru a ajunge la casa ei din Rosa:

„Operatorul de la 112 l-a avertizat imediat pe comandantul adjunct al Staţiei Carabinieri locale care, cunoscând reclamantul, familia sa şi trecutul istoric recent care vede această familie implicată într-o feudă cu alte familii româneşti de origine romă, ceea ce a dus la ambuscade de sânge şi o intimidare de tip mafiot.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă de câţiva ani, a mers împreună cu doi dintre colaboratorii săi imediat la femeia unde două patrulele NORM au ajuns deja între timp, la Bassano del Grappa”, au precizat italienii.

Carabinierii au intervenit în momentul în care romii au ajuns în faţa casei femeii!

Carabinierii italieni au intervenit ferm în momentul în care patru dintre romii au ajuns în faţa casei femeii pe care au ameninţat-o. Asupra lor au fost găsite mai multe arme albe, inclusiv bare de fier.

ADVERTISEMENT

Persoanele arestate au fost identificate ca Both Ştefan, cetăţean italian de 25 de ani, de origine romă, Ionel Ciurariu, român de 30 de ani, Sain Brainar, cetăţean italian de 25 de ani, de origine romă şi Rostaş Tiberius, român de 28 de ani, toţi cu antecedente.

Sursa citat spune că agresorii au fost duşi la Comandamentul Companiei Carabinieri din Bassano del Grappa, în timp ce victima a denunţat că luni de zile a fost victima unei tentative de extorsiune a unor compatrioţi care au cerut să le plătească în numerar suma de 50.000 de euro pentru a putea trăi în Italia.

ADVERTISEMENT

Familia ei a refuzat să plătească aceşti bani, astfel că romii au organizat o expediţie, anunţându-şi sosirea cu videoclipuri postate pe Facebook. Odată reconstituită povestea, cei patru romi au fost arestaţi.

ADVERTISEMENT