Fotbal international

Două cluburi importante din Italia, aproape de desființare! Mutu și Răducioiu au jucat acolo

17.07.2018 | 18:56
Două cluburi importante din Italia, Bari și Cesena, sunt aproape de desființare

Două cluburi importante din Italia, Bari și Cesena, sunt foarte aproape de desființare, din cauza problemelor financiare. Conform cotidianului Gazzetta dello Sport, cele două grupări nu au primit licenţa pentru a evolua în sezonul 2018/2019 al Serie B.

Două cluburi importante din Italia, Bari și Cesena, sunt aproape de desființare
Două cluburi importante din Italia, Bari și Cesena, sunt aproape de desființare

Bari, fondat în 1908, la care au evoluat jucători ca Florin Răducioiu, Paul Codrea şi George Puşcaş, iar Răzvan Zanfir a fost director sportiv în 2016, are 33 de participări în Serie A. Anul trecut a ocupat locul 7 în Serie B şi a pierdut apoi în barajul de promovare. Conducerea clubului a sperat că va găsi în această vară investitori care să salveze clubul plin de datorii, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Echipa va fi înscrisă probabil în Serie D, campionat de amatori.

Două cluburi importante din Italia, aproape de desființare

Cesena, la care au jucat Adrian Mutu şi Constantin Nica, este de asemenea plină de datorii, care se ridică la aproximativ 73 de milioane de euro, iar proprietarii se pregăstesc să declare falimentul şi pe jucători liberi de contract. Echipa a terminat ultimul sezon pe locul 10 în liga secundă, fără probleme de menţinere, dar fără licenţă viitorul nu poate fi altul, decât cel mult în Serie D, printr-o altă societate. Cesena, cu o istorie de 78 de ani, are 13 participări în Serie A, ultima în 2014/2015.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri