Life

Două cupluri de la Insula Iubirii s-au despărțit. O ispită masculină a fost eliminată

Insula Iubirii, reality show-ul care testează dragostea dintre partenerii de viață, scoate la lumină noi sentimente. Două relații s-au destrămat în prezent.
25.05.2022 | 08:47
Doua cupluri de la Insula Iubirii sau despartit O ispita masculina a fost eliminata
Insula Iubirii, două cupluri s-au destrămat. O ispită masculină a ieșit din reality show. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Emisiunea de la Antena 1 le-a arătat telespectatorilor momente speciale. Concurenții din Thailanda, în special fetele, au lăsat garda jos și au decid ispitelor masculine, dovadă că a avut loc primul sărut oficial din competiție.

Insula Iubirii, două cupluri s-au destrămat. O ispită masculină a ieșit din reality show

Insula Iubirii are rolul de a testa relațiile sentimentale. Dragostea i-a făcut pe concurenți să cedeze și iată că în prezent Lavinia a renunța la partenerul de viață și s-a îndrăgostit de ispita Florin, după ce câteva zile s-au tatonat.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți nu s-au mai abținut și au trecut numaidecât la săruturi și atingeri pasionale. Povestea lor de dragoste începe după ce tânăra a fost trădată de Reymond, care a avut parte de un sărut cu ispita Eda.

Acesta este motivul pentru care Lavinia s-a lăsat consolată de Florin, iar de aici până la o relație a mai fost un singur pas, chiar dacă sunt foarte reținuți când vine vorba de declarațiile despre ce simt unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

Cristina de la Insula Iubirii a cedat ispitei. Cu cine se iubește

Concurenții de la Insula Iubirii nu par să fie surprinși de legătura dintre Lavinia și Florin, însă speră ca tânăra să nu se folosească de ispita masculină de la Antena 1 pentru a se răzbuna pe partenerul de viață cu care a venit în emisiune.

Cei doi nu sunt singurii care au cedat și au dat frâu liber sentimentelor. În ediția de marți, 24 mai 2022, Cristina a ales să formeze un cuplu cu Bogdan, chiar dacă are în continuare sentimente pentru fostul ei iubit, Sebastian.

ADVERTISEMENT

Dinu Popescu și Marius sunt ispitele masculine care au fost votate pentru eliminarea de la Insula Iubirii. Fetele au ales să-l salveze pe cel din urmă, precizând că primul nu a comunicat foarte mult cu ele în cadrul show-ului.

„Cu el am comunicat cel mai puțin. Nu mă deranjează neaparat că doarme foarte mult, dar măcat încerci sau ceva”, a declarat Cerasela, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT