Life

Două familii de turiști români au trăit șocul vieții în vacanță în Bulgaria. Ce-au găsit în camera de hotel

Două familii de turiști români au trăit șocul vieții lor atunci când au mers în vacanță în Bulgaria. Iată ce-au găsit acestea atunci când au ajuns în camerele de hotel.
19.07.2022 | 11:45
Doua familii de turisti romani au trait socul vietii in vacanta in Bulgaria Ceau gasit in camera de hotel
Două familii de turiști români au trăit șocul vieții în vacanță în Bulgaria. Sursa foto: itinari.ro
ADVERTISEMENT

Aflate în vacanță în Bulgaria, două familii de români au trăit un adevărat șoc. Cazarea la hotelul pe care l-au rezervat nu a fost deloc conform așteptărilor.

Două familii de turiști români au trăit șocul vieții în vacanță în Bulgaria

Cele două familii din Iași au plătit 1.500 de euro pentru un concediu de cinci zile în Albena, Bulgaria, la un hotel de trei stele. Au plătit sejurul la o agenție de turism din Iași, pe 2 iulie 2022.

ADVERTISEMENT

“Am fost de acord cu oferta agenției. Familia mea este compusă din 2 adulți și un copil de 11 ani. Am achitat 605 euro. Familia Butnaru este compusă din 3 adulți. S-a achitat suma de 818 euro.”, a relatat un ieșean, potrivit bzi.ro.

Atunci când cele două familii au ajuns la hotel, au fost șocate de ceea ce au găsit. Totul a început la recepția hotelului respectiv, care nu arăta foarte bine. Fotoliile erau rupte, grupul sanitar arăta rău, iar ușile de inox din interiorul liftului arătau “mizerabil și neîngrijite”.

ADVERTISEMENT

Turiștii din Iași nu au găsit nici în camere condițiile la care s-ar fi așteptat de la un hotel de trei stele.

“Mobilier vechi și jumulit, lenjeria de pe pat ponosită și învechită, prosoapele de pe pat, foarte, foarte vechi, uzate și rupte, plasa de țânțari de la ușa balconului ce era ruptă, păianjeni pe la colțuri, pereții jerpeliți, baia cu obiecte sanitare pline de calcar și ruginite, faianță ciobită, praf pe sub paturi.”, a mai spus românul.

ADVERTISEMENT

În cameră nu exista nici răcitor. Ca urmare, cele două familii au fost duse să vadă alte camere, dar și acestea arătau foarte rău. Familiile respective au refuzat cazarea la hotelul respectiv din cauza condițiilor.

Cele măsuri au luat cele două familii

Ulterior, familiile au decis să se cazeze la un alt hotel, tot de trei stele, care face parte din același complex cu locația care le-a dezamăgit. Au fost nevoite să scoată din buzunar 135 de euro, respectiv 199 de euro pentru noua locație.

ADVERTISEMENT

Acolo au găsit condiții mult mai bune, iar la întoarcerea în România au cerut diferența la cazarea plătită la agenția de turism din Iași. Nici până în ziua de astăzi nu au primit banii înapoi.

“Când m-am întors în țară, am cerut diferența plătită la cazare la agenția din Iași. Mi s-a spus că nu este șeful. Le-am spus să ne contacteze, dar nici până astăzi nu au făcut-o.

Este o problemă legată de dezinteresul firmei. Nu a fost bunăvoință din partea lor.”, a mai povestit ieșeanul.

ADVERTISEMENT