Fotbal intern

Două faze controversate în finalul derby-ului CFR Cluj – U Craiova! Oltenii au cerut validarea unui gol

22.12.2020 | 23:54
Doua faze controversate in finalul derbyului CFR Cluj  U Craiova Oltenii au cerut validarea unui gol
ADVERTISEMENT

Finalul derby-ului CFR Cluj – U Craiova a fost plin de evenimente. Oltenii au cerut validarea unui gol, în timp ce campionii României au susţinut că trebuiau să primească un penalty. În plus, antrenorul oltenilor a fost eliminat pentru proteste.

Cea mai importantă faza s-a petrecut în minutul 89, când U Craiova a fost la un pas să deschidă scorul. Mingea şutată de Ovidiu Bic a lovit bara transversală a porţii lui Cristi Bălgrădean şi a căzut pe linie.

ADVERTISEMENT

Reluările TV nu au putut să confirme dacă mingea a depăşit cu întreaga circumferinţă linia porţii, astfel că meciul a continuat. Jucătorii formaţiei din Bănie au protestat şi au susţinut că balonul a depăşit linia porţii.

Două faze controversate în finalul derby-ului CFR Cluj – U Craiova

Anterior fazei din minutul 89, CFR Cluj a cerut o lovitură de la 11 metri. La o fază din careul oltenilor, mingea i-a şters mâna lui Mihai Bălaşa, iar ardelenii au protestat, fără să-l înduplece pe Radu Petrescu.

ADVERTISEMENT

În minutele de prelungire din CFR Cluj – U Craiova, Radu Petrescu l-a eliminat pe Corneliu Papură. Antrenorul Universităţii Craiova primise un cartonaş galben în startul meciului, când a intrat în suprafaţa de joc. Pe finalul meciului, Papură a protestat, iar arbitrul l-a trimis în tribune.

Verdictul lui Ion Crăciunescu pentru faza din minutul 89

“Suntem în epoca de piatră a arbitrajului. Nu suntem în stare să avem tehnologie de linie a porții. Toată lumea are. Cine poate să spună?

ADVERTISEMENT

Să bage mâna în foc, dacă poate cineva să spună! Depinde de unde te uiți acum”, a declarat Ion Crăciunescu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Ce a spus Corneliu Papură după ce a fost eliminat

“Nu ştiu (n.r. întrebat dacă ştie motivul pentru care a fost eliminat). I-am atras atenţia că a fost gol şi mi-a dat galben. A fost o măsură prea dură.

ADVERTISEMENT

Vom vedea ce putem face în partea a doua din campionat”, a spus Corneliu Papură la finalul meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 1,72 este cota pentru “sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT