Sport

FCSB a trecut în avantaj cu FC Argeș după un penalty dictat cu VAR. Cum a judecat faza George Găman. Video

Primă repriză infernală pe Național Arena pentru brigada de arbitri de la FCSB - FC Argeș. Cele două echipe au cerut penalty! Ce a decis sistemul VAR.
02.10.2022 | 22:58
FCSB a trecut in avantaj cu FC Arges dupa un penalty dictat cu VAR Cum a judecat faza George Gaman Video
Două faze de VAR în FCSB - FC Argeș! Ambele echipe au cerut penalty, Găman a lăsat jocul să meargă. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
02-10-2022
20:06

FCSB a primit penalty datorită VAR-ului

FCSB a făcut 2-1 în meciul cu FC Argeș după un penalty acordat cu întârziere de „centralul” Găman. Andreias Calcan l-a faultat pe Valentin Crețu în minutul 61, dar arbitrul craiovean a dictat lovitură liberă directă pentru roș-albaștrii.

Fundașul dreapta al roș-albaștrilor a părut că e ținut de marcatorul primului gol pe Arena Națională. Înștiințat din camera VAR, acolo unde se afla Sebastian Colțescu, Găman a mutat sancțiunea tehnică la punctul cu var pe motiv că infracțiunea s-a produs în suprafața de pedeapsă. Andrea Compagno a făcut „dubla” și a ajuns la cota 9 în clasamentul golgheterilor.

FCSB și FC Argeș s-au întâlnit în etapa a 12-a din SuperLiga. Prima repriză a meciului de pe Național Arena i-a pus în mare dificultate pe arbitri. Atât bucureștenii, cât și piteștenii au cerut penalty.

FCSB și FC Argeș au cerut câte un penalty pe Arena Națională! Ce au decis arbitrii

FCSB și FC Argeș i-au făcut viață grea „centralului” George Găman pe Național Arena. Primii care au cerut lovitură de pedeapsă au fost oaspeții. În minutul 14, Njike i-a pasat excelent lui Garita care a intrat cu mingea în careul lui Târnovanu. Goalkeeperul de națională al FCSB-ului a ieșit în întâmpinare, dar vârul camerunez a izbutit să trimită peste portar.

ADVERTISEMENT

Imediat după fază, Garita a stat secunde bune întins pe gazon, acuzând că Târnovanu l-a agățat cu mâinile de picioare, iar FC Argeș ar fi meritat să primească penalty. Găman a lăsat jocul să continue fără ca VAR-ul să intervină.

Cinci minute mai târziu a fost rândul roș-albaștrilor să ceară penalty. Golgheterul din SuperLiga, Andrea Compagno, a fost tras de tricou de un fundaș piteștean, dar „centralul” din Craiova a rămas impasibil. Nici de această dată arbitrii din camera VAR nu i-au semnalat lui Găman că s-ar fi întâmplat ceva neregulamentar.

ADVERTISEMENT

VIDEO cu fazele controversate din FCSB – FC Argeș

Pentru jocul de pe Național Arena, George Găman i-a avut ca asistenți pe Adrian Popescu și pe Imre-Laszlo Bucsi. Rezervă a fost Viorel Flueran, în timp ce în camera VAR s-au aflat Sebastian Colțescu și Marius Marchidanu.

Billel Omrani, aproape de primul gol în tricoul roș-albastru

Condusă cu 0-1 pe Național Arena, FCSB a reușit să restabilească rapid egalitatea. Cel care a marcat a fost Andrea Compagno, care l-a învins pe Cătălin Straton după un dribiling de toată frumusețea.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, pe lista marcatorilor a fost aproape să apară și numele lui Billel Omrani, titularizat în premieră de Nicolae Dică. FANATIK a anunțat în exclusivitate primul „11” al vicecampioanei pentru meciul cu piteștenii.

În minutul 22, atacantul francez a scăpat singur spre poarta lui Cătălin Straton, a trimis pe jos din careul, dar mingea s-a dus în stâlpul porții apărate de fostul goalkeeper al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,95 este cota pentru „2 solist” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: