Un bărbat din București a plătit doar 26 de lei pentru două feluri de mâncare foarte consistente. Unde se află această locație și ce spune cetățeanul despre calitatea produselor din meniu.
Nu de puține ori, în media citim știri despre ce note uriașe au mai plătit românii la restaurantul x sau la restaurantul y. În special în sezonul estival, cetățenii se trezesc cu note-monstru din punct de vedere financiar.
În această mare de prețuri astronomice mai există și excepții. Recent, un bărbat a descoperit un loc, tocmai în Capitala României, unde se poate mânca pe săturate cu sume mici de bani.
În locația prezentată de conaționalul nostru poți mânca felul unu și felul doi preparate ca la mama acasă pentru o sumă pe care o dai pe două sticle de un suc la 2 litri într-un supermarket. Mai exact, acesta a scos din buzunar 26 de lei.
Pe contul său de TikTok PoftășiGust, clientul care a avut parte de această fericită experiență dezvăluie unde este locația. E vorba de Cantina de Agronomie a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV).
Bărbatul a achitat, pentru două feluri de mâncare, suma de 26,25 de lei. Dar ce a mâncat de acești bani? Tot pe platforma de socializare, acesta prezintă amănunțit ce a primit.
Astfel, la felul unu a avut o ciorba de pui a la grec. În filmare se vede o porție bogată în carne de pui. Aceasta a costat un doar 7,99 lei. Pentru felul de bază a optat pentru o friptură de porc în sos, fragedă și suculentă.
Întregul preparat a cântărit 260 de grame. A costat 14,3 lei. La acest fel a mai comandat și o porție consistentă de orez cu legume, care a costat doar 3,17 lei. A mai dat 0,79 de lei pe o chiflă și a primit bonus și o porție de castraveți murați.
După ce a terminat consumația, bărbatul le-a arătat urmăritorilor săi de pe TikTok bonul fiscal: 26,25 de lei. ”Azi am mâncat la Cantina Agronomiei super bine. Am început cu o minunată ciorbă de pui a la grec, ciorbă care conținea bucăți consistente de pui, ceva legume pe acolo și, bonus, verdeață pe deasupra.
Chiar a fost bună. Pentru felul următor am ales bucata asta mare de carne de porc, gătită la cuptor, cu sosul ăla roșu și, bineînțeles, verdeață pe deasupra. Carnea m-a surprins, era chiar fragedă, chiar dacă a fost gătită bucată groasă. Lângă carnea aia de porc cu sos am luat și orezul ăsta cu legume, pe care l-am trântit acolo peste sos.
Am avut și niște castraveți murați, așa ca să alunece totul cât mai bine. Concluzie: Mâncarea de la Cantina Agronomiei mi s-a părut gustoasă și sățioasă. Cantitativ, pentru mine, a fost suficient spre mult”, a spus bărbatul în clipul postat pe platforma de social-media.