News

Două femei din Capitală, lovite de o mașină condusă de un polițist. Incidentul, produs în Parcul IOR

Un polițist local a lovit cu mașina două femei în parcul IOR din Capitală. Accidentul s-a produs după ce agentul ar fi confundat frâna cu accelerația.
31.08.2021 | 17:13
Doua femei din Capitala lovite de o masina condusa de un politist Incidentul produs in Parcul IOR
ADVERTISEMENT

Accident destul de grav raportat luni seara în Parcul IOR din Capitală. Un polițist local care patrula în zonă la volanul unei mașini electrice de mici dimensiuni a lovit două femei care stăteau pe o bancă.

Din primele informații, agentul a încurcat pedala de frână cu accelerația şi a lovit violent cele două persoane. Ambele au fost transportate la spital cu răni la picioare și coloană.

ADVERTISEMENT

Accident în Parcul IOR. Două femei, lovite cu mașina de un polițist local. Care e starea victimelor

Din spusele martorilor, impactul a fost atât de puternic încât cele două femei, de 46 și 33 de ani, au fost proiectate pe gazon, la o distanță de câțiva metri.

Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj SMURD care a preluat cele două victime. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 19:00, când parcul era plin de copii. Poliția a închis perimetrul pentru a efectua cercetările de rigoare.

ADVERTISEMENT

Cei prezenți luni seară în Parcul IOR mai susțin că incidentul s-ar fi petrecut pentru că polițistul local ar fi călcat accelerația în loc de frână. Colegii acestuia nu au dat niciun fel de declarații.

În urma incidentului o femeie s-ar fi ales cu o rană la picior, iar cealaltă a fost rănită la coloană. Victimele au fost transportate la spital.

ADVERTISEMENT

Martorii accidentului din Parcul IOR descriu momentele de după impact

Un cetățean care a văzut impactul dintre mașina polițistului local și cele două femei a fost povestit cu lux de amănunte, pe reţelele de socializare, ceea ce a văzut luni seară în IOR.

”Eu şi prietena mea eram chiar lângă locul accidentului în parc, cu copiii. Am auzit un sunet puternic şi apoi un ţipăt de durere. O maşină mică de poliţie, care patrula prin parc, a lovit violent două doamne pe care, din cauza impactului, le-a proiectat de pe aleea principală pe zona de gazon la aproximativ 5 metri.

ADVERTISEMENT

Una din doamne avea glezna zdrobită şi sângera (cred că a trecut cu maşina peste glezna ei), iar cealaltă doamnă, care era întinsă la pământ, a fost izbită de un copac cu capul, pentru că avea o contuzie şi sângera şi mi-a comunicat asta în timpul în care eu am stat cu ea până la venirea ambulanţei.

Nu simţea şoldul şi avea dureri cumplite, de mai avea puţin şi leşina. Am încercat să o ţin trează şi nemişcată până la venirea echipajelor. A fost luată în circa 20 de minute de la sol (din punctul meu de vedere extrem de greu, pentru că prezenta problem la coloana vertebrală). A fost transportată de echipaj SMURD şi pe targă îi umflau o saltea gonflabilă, pe semne că existau probleme la coloană.

Era plină de echipamente medicale pe ea… Sper să se facă ambele bine şi să aibă o viaţă normal. Momente cumplite… Sănătate!”, a scris un martor pe Facebook, notează Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: