Life

Două fete au părăsit casa Mireasa! Simona Gherghe, anunț neplăcut pentru telespectatori

Două fete au părăsit competiția Mireasa în gala eliminatorie de sâmbătă, 7 mai 2022. Simona Gherghe a fost nevoită să facă neplăcutul anunț pentru telespectatori.
07.05.2022 | 15:44
Doua fete au parasit casa Mireasa Simona Gherghe anunt neplacut pentru telespectatori
Simona Gherghe, prezentatoarea Mireasa. Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

O nouă săptămână plină de patimi și încrengături amoroase s-a încheiat în ediția de sâmbătă, 7 mai 2022, a emisiunii Mireasa. Casa din Buftea a fost părăsită nu de una, ci de două concurente. Dintre cele care au plecat acasă, una a ieșit din decizia publicului, iar cealaltă a fost eliminată de unul dintre băieți.

Inimioara a plecat de la Mireasa din cauza lui Adrian

Inimioara a fost nevoită să iasă din casă, după ce a reintrat în competiție pentru a-l cunoaște pe Adrian. Cei doi au fost în tatonări timp de câteva săptămâni, însă au ajuns la concluzia că nu pot fi împreună.

ADVERTISEMENT

Întrucât Inimioara a revenit în reality-show exclusiv pentru Adrian, condiția rămânerii ei era dorința băiatului de a avea o relație cu aceasta sau măcar de a fi în etapa de cunoaștere. Săptămâna trecută, Adrian a spus că vrea să întrerupă orice legătură cu Inimioara.

A avut la dispoziție 7 zile să ia o decizie fermă și, prin urmare, Inimioara a ieșit. Adrian și-a menținut poziția exprimată în gala de sâmbăta trecută.

ADVERTISEMENT

De altfel, băiatul s-a reorientat între timp către o altă fată, Elena, cea care a reușit să îi enerveze pe mai toți concurenții. Buni Elena, însoțitoarea lui Aron, a criticat-o de nenumărate ori spunând despre ea că e materialistă și că nu urmărește altceva decât banii în competiția de la Antena 1.

Elena și Adrian par neatinși de criticile pe care le-au primit de la mai toți concurenții din casa Mireasa și au declarat că vor merge mai departe cu posibilul lor cuplu indiferent de ce se va spune despre ei.

ADVERTISEMENT
Inimioara, eliminată după ce Adrian a declarat că nu vrea să o cunoască mai bine. Captură Antena 1
Ina (stânga) și Larisa au fost în cursa pentru eliminare. Ina a părăsit competiția dintre cele două. Foto: Antena 1

Ina, eliminată de public

După cum spuneam mai sus, nu doar Inimioara a plecat. În cursa pentru eliminarea făcută de publicul fidel al show-ului matrimonial s-au aflat Ina și Larisa toată săptămâna. Cea eliminată, în cele din urmă, a fost Ina, cu un procent de 51,7%.

În săptămâna 2-8 mai, doamna Eleonora a fost desemnată mama săptămânii. La băieți, Perneș s-a clasat pe primul loc, urmat de Sese și Valentin.

ADVERTISEMENT

Mireasa săptămânii a fost, din nou, Giovana. Pe locul al doilea s-a situat Sabrina, iar pe 3 Alina.

 

 

ADVERTISEMENT