News

Două fete de 13 şi 16 ani au murit într-un accident produs în Constanța. Mașina lor era condusă de un minor de 16 ani. „Numai oameni buni ia din viețile noastre”. Video

Tragedie rutieră în județul Constanța. Două fete de 13 şi 16 ani au murit într-un grav accident produs în comuna Cobadin. Mașina în care se aflau era condusă de un alt minor, de 16 ani.
05.08.2022 | 09:55
Doua fete de 13 si 16 ani au murit intrun accident produs in Constanta Masina lor era condusa de un minor de 16 ani Numai oameni buni ia din vietile noastre Video
Tragedie în Constanța. Două fete de 13 şi 16 ani au murit într-un accident. Sursa foto: Antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă tragedie rutieră pe drumurile din România. Două tinere de doar 13 și 16 ani au murit, noaptea trecută, în județul Constanța.

Tragedie în Constanța. Două fete de 13 şi 16 ani au murit într-un accident. Mașina lor, condusă de un băiat de 16 ani

Drama din județul de la malul mării s-a petrecut la puțin timp după miezul nopții. Evenimentul rutier a fost consemnat în zona unei benzinării din Cobadin, după ce două autoturisme, un BMW şi un Volkswagen, s-au lovit violent.

ADVERTISEMENT

Unul dintre vehicule era condus de un minor în vârstă de 16 ani. În mașina acestuia se aflau cele două fete, dar şi un alt tânăr în vârstă de 17 ani.

Copilele de 13 și 16 ani nu au mai avut nicio șansă și au murit pe loc. În ceea ce-l privește pe șoferul minor, acesta și celălalt pasager au fost grav răniţi, fiind găsiţi inconştienţi, cu numeroase traumatisme.

ADVERTISEMENT

”Astăzi (n.r. vineri, 5 august), în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, precizează IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Accidentul din Constanța, surprins de camerele de supraveghere

Tragicul accident din județul Constanța a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în intersecția în care a avut loc impactul.

În filmarea postată de publicația Replica de Constanța se poate observa cum şoferul autoturismului marca Volkswagen pierde controlul direcţiei şi intră în plin într-un autoturism marca BMW.

Din coliziunea puternică, Volkswagen-ul este proiectat şi lovește o altă maşină aflată în benzinărie.

Nu a durat mult până când pe paginile de facebook ale familiilor au început să curgă mesaje de condoleanțe. „Multă putere familiei”, „Dumnezeu numai oameni buni ia din viețile noastre”, „Offff, Dumnezeu să te ierte suflet, păcat, un copil fără vină. Dumnezeu să dea putere familiei, păcat”, „Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace Condoleanțe familiei”, au fost doar câteva dintre rândurile prietenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: