News

Două fete din Iași, date dispărute de familie. Una dintre ele, găsită deja de Poliție

31.07.2019 | 10:09
Doua fete din Iasi date disparute de familie Una dintre ele gasita deja de Politie
Două fete din Iași au fost date dispărute de familie. Sursa foto: bzi.ro

Polițiștii din Iași caută două adolescente după ce familiile le-au dat dispărute. Este vorba de o fată de 14 ani din comuna Belcești și alta de 15 ani din comuna Holboca. Ambele fete au plecat de acasă și nu s-au mai întors la domiciliu.

Poliția din Iași caută două adolescente de 14 și 15 ani

Două minore din Iași au fost date dispărute de familii. Polițiștii au dat publicității semnalmentele celor două fete. O minoră de 14 ani din comuna Becești din județul Iași a dispărut în data de 29 iulie. În jurul orei 22:00 polițiștii din cadrul secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost alertați de mama adolescentei. Ciofu Carmen a plecat în jurul orei 13:30 de la domiciliu și nu a mai revenit. La momentul dispariției minora purta pantaloni gri, un tricou alb și era încălțată cu pantofi sport negri. Fata are 1.60 înălțime, 48 de kilograme, ten deschis, păr lung șaten și ochi căprui. Carmen Ciofu a fost găsită pe raza comunei Erbiceni, în jurul orei 20:30.

Polițiștii din Iași caută și o fată de 15 ani din comuna Holboca județul Iași. Iovit Alexandra a plecat de acasă în jurul orei 12:00 și nu s-a mai întors. Tatăl fetei a mers la poliție să reclame dispariția copilei. Fata era îmbrăcată la momentul dispariției cu blugi nergi, un tricou negru și era încălțată cu pantofi sport negri cu talpă albă. Adolescenta de 15 ani are păr negru lung, ochi căprui, 1.65 înălțime și 43 de kilograme, potrivit bzi.ro. Persoanele care pot oferi informații pentru găsirea celor două fete dispărute din județul Iași sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112.

Fete dispărute în țara noastră
Zeci de fete dispăute în utlimii ani. Sursa foto: national.ro

Încă două fete dispărute în Tulcea și Botoșani

În România dispar foarte multe persoane, în special fete. În urmă cu câteva zile alte două fete au dispărut după ce au plecat de acasă și nu au mai luat legătura cu familia sau cu apropiații. Polițiștii au anunțat dispariția unei adolescentei de 14 ani din comuna Pomârla, municipiul Dorohoi, județul Botoșani, conform a1.ro.

Ionela-Gina Străchinariu nu a mai fost văzută din data de 23 iulie. Cealaltă adolescentă are 16 ani și este din Tulcea. Claudia Frederic a plecat de acasă tot în ziua de 23 iulie și nu s-a mai întors. În prezent polițiștii din cele două județe desfășoară activități pentru găsirea acestora.

 

 

Tags: