Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

„Două fire, două paie, luăm Slovacia la bătaie!” Fanii „tricolorilor” au declanșat fiesta înaintea meciului care poate duce România în optimile Euro 2024

Românii au luat cu asalt FanZone-ul de pe malul Mainului înaintea meciului cu Slovacia. Fanii „tricolorilor” așteaptă calificarea în optimi la Euro 2024
Doua fire doua paie luam Slovacia la bataie Fanii tricolorilor au declansat fiesta inaintea meciului care poate duce Romania in optimile Euro 2024
„Două fire, două paie, luăm Slovacia la bătaie!” Fanii „tricolorilor” au declanșat fiesta înaintea meciului care poate duce România în optimile Euro 2024. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fanii României fac senzație pe străzile din Frankfurt înaintea meciului cu Slovacia, ultimul din Grupa E, de la Euro 2024. Îmbrăcați în galben, suporterii noștri debordează de optimism. Cântă, dansează, bat la tobe și au acaparat toată atenția în FanZone-ul situat pe malul Mainului.

Fanii „tricolorilor”, show total la Frankfurt! Chef și voie bună în FanZone înainte de România – Slovacia

Echilibru total în Grupa E înaintea ultimei etape. Toate cele patru naționale au fiecare câte trei puncte. România – Slovacia și Belgia – Ucraina se joacă amândouă de la ora 19:00, miercuri, 26 iunie. Partida „tricolorilor” e programată la Frankfurt, pe Deutsche Bank Park, un stadion cu o capacitate de 47.000 de locuri.

ADVERTISEMENT

În speranța că selecționata lui Edi Iordănescu va obținte un rezultat pozitiv astfel încât să ne calificăm în optimile Campionatului European, suporterii români au pus monopol pe orașul situat pe malul râului Main.

Înarmați cu tobe, fulare, eșarfe și, bineînțeles, tricouri galbene, românii au scandat din răsputeri pentru reprezentativa noastră. Ba, mai mult, câțiva suporteri inventiv, au compus un cântec cu care atacăm Slovacia.

ADVERTISEMENT

„România, ale, România, ale, România, ale, hop, hop, hop!”, „Haideți pe ei, haideți pe ei, haideți pe ei pe mama lor!” sau „Două fire, două paie, luăm Slovacia la bătaie”, au fost scandările preferate ale conaționalilor noștri, care vor susține echipa națională direct din Frankfurt.

Pentru cei care nu au bilet să intre pe stadion la partida dintre România și Slovacia, FanZone-ul situat pe malul râului Main va fi locul preferat de vizionare a meciului. „Tricolorii” s-ar putea califica în optimi și în eventualitatea unui eșec, dar toți suporterii prezenți în Germania sunt convinși că vom obține victoria cu numărul doi de la acest Campionat European.

ADVERTISEMENT

La Frankfurt nu doar că se trăiește românește înaintea duelului cu Slovacia, dar se și mănâncă românește! Grătarele sfârâie și ele în FanZone, iar cel mai câutat fel de mâncare sunt, bineînțeles, micii.

  • 10 euro este prețul unui fular cu însemnele celor două naționale care se vor înfrunta la Frankfurt, Slovacia și România
ADVERTISEMENT

România, „bestia nera” pentru slovaci

Meciul de la Frankfurt va reprezenta cea de-a noua confruntare directă dintre România și Slovacia. Până acum, „tricolorii” au un palmares excelent împotriva ultimilor lor adversari din Grupa E, de la Euro 2024.

În opt partide cu Slovacia, România nu a pierdut niciodată. Ba, mai mult, selecționata noastră a obținut patru victorie, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate. Totuși, ultima dată când cele două naționale s-au întâlnit într-un meci oficial a fost în preliminariile lui Euro 2000. Atunci, „tricolorii” și-au spulberat adversara, la Bratislava, scor 5-1, după ce remizaseră nul pe fostul stadion „Lia Manoliu”.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

Fanii „tricolori”, SHOW TOTAL la Frankfurt | Romania - Slovacia

ADVERTISEMENT
2,02 este cota Betano pentru „X solist” la Slovacia - România, de la Euro 2024