Video. Execuţiile care îl vor face gelos pe Budescu! Două goluri direct din corner în trei minute

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
04/02/2018, 18:19
Video. Execuţiile care îl vor face gelos pe Budescu! Două goluri direct din corner în trei minute

La prima vedere, meciul Bologna – Fiorentina nu avea ingredientele pentru a fi un meci special. Cele două formaţii ocupă poziţii călduţe la mjlocul clasamentului în Serie A. Cu toate acestea, partida a oferit un moment inedit. Primele două goluri ale meciului au fost marcate direct din corect, faze care l-ar face gelos pe Constantin Budescu, stelistul fiind cunoscut ca un fotbalist care încearcă să marcheze prin acest procedeu.

În minutul 41, oaspeţii au beneficiat de un corner, iar Jordan Veretout a reuşit să iasă în evidenţă. Fotbalistul francez a marcat direct din lovitura de la colţ, cu largul concurs al lui Mirante, portarul celor de la Bologna. 

Bologna – Fiorentina, decis de un gol banal

Până aici nimic ieşit din comun, însă după trei minute, partida a oferit al doilea moment de uluială. Bologna beneficia, la rândul ei, de un corner şi Erick Pulgar s-a decis să-l răzbune pe colegul său. 

Marco Sportiello, portarul celor de la Fiorentina, a fost păcălit de traiectoria balonului, iar Pulgar a marcat al doilea gol direct din corner al meciului. Oaspeţii s-au impus până la urmă, scor 1-2, însă al treilea gol al meciului nu a fost la fel de spectaculos ca primele două.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Popa, prima ocazie

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.