Video. Execuţiile care îl vor face gelos pe Budescu! Două goluri direct din corner în trei minute

bologna-fiorentina, serie a, constantin budescu, video

Bologna - Fiorentina 1-2 s-a jucat în etapa a 23-a din Serie A. Meciul de pe Stadio Renato Dall'Ara poate intra lejer în istoria primei ligi din Italia.

La prima vedere, meciul Bologna - Fiorentina nu avea ingredientele pentru a fi un meci special. Cele două formaţii ocupă poziţii călduţe la mjlocul clasamentului în Serie A. Cu toate acestea, partida a oferit un moment inedit. Primele două goluri ale meciului au fost marcate direct din corect, faze care l-ar face gelos pe Constantin Budescu, stelistul fiind cunoscut ca un fotbalist care încearcă să marcheze prin acest procedeu.

În minutul 41, oaspeţii au beneficiat de un corner, iar Jordan Veretout a reuşit să iasă în evidenţă. Fotbalistul francez a marcat direct din lovitura de la colţ, cu largul concurs al lui Mirante, portarul celor de la Bologna. 

Bologna - Fiorentina, decis de un gol banal

Până aici nimic ieşit din comun, însă după trei minute, partida a oferit al doilea moment de uluială. Bologna beneficia, la rândul ei, de un corner şi Erick Pulgar s-a decis să-l răzbune pe colegul său. 

Marco Sportiello, portarul celor de la Fiorentina, a fost păcălit de traiectoria balonului, iar Pulgar a marcat al doilea gol direct din corner al meciului. Oaspeţii s-au impus până la urmă, scor 1-2, însă al treilea gol al meciului nu a fost la fel de spectaculos ca primele două.