News

Două incendii în miez de noapte în Capitală. Bucureștenii, speriați: „Am crezut că sunt tunete”

05.05.2021 | 08:51
Doua incendii in miez de noapte in Capitala Bucurestenii speriati Am crezut ca sunt tunete
Două incendii în miez de noapte în Capitală. Bucureștenii, speriați: „Am crezut că sunt tunete" Sursa foto: Facebook/ ISU Bucuresti-Ilfov - Imagine cu caracter ilustrativ
ADVERTISEMENT

Două incendii au avut loc în miez de noapte în Capitală. Bucureștenii au fost speriați și au declarat că au crezut că sunt tunete.

Pompierii au fost nevoiți să intervină pentru stingerea focului în două locații, într-un interval scurt de timp. Primul incendiu a izbucnit la o service-auto, în interiorul căruia se aflau mai multe materiale inflamabile.

ADVERTISEMENT

Al doilea incendiu a avut loc în interiorul unui centru comercial din zona Orhideea. Acesta ar fi izbucnit în bucătăria unui restaurant, de la o hotă.

Două incendii în miez de noapte în Capitală. Bucureștenii, speriați: „Am crezut că sunt tunete”

Buccureștenii au ieșit pe stradă în miez de noapte, în jurul orei 1, treziți de zgomotele provenite de la o vulcanizare din cartierul Cotroceni. Mai multe materiale din interiorul locației au ars, iar fumul s-a întins către blocurile și magazinele din vecinătate.

ADVERTISEMENT

Pompierii au intervenit cu rapiditate și, din fericire, nu au fost victime, nici persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale. În schimb, oamenii s-au speriat destul de rău.

„Flăcările erau deasupra…Un fum gros…Asta este, bine că s-a terminat cu bine totul”, a povestit o femeie, potrivit Știrile Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Am crezut că sunt tunete la început, nici gând să fie un incendiu… A venit tata la mine şi m-a trezit, că arde…Am început să tremur instant,” a declarat o tânără.

Al doilea incendiu a avut loc la un centru comercial din zona gării Basarab. Pompierii au fost alertați de un angajat, în jurul orei 2 noaptea, după ce a observat că iese fum din bucătăria unui restaurant. Totul ar fi pornit de la o hotă. Oamenii care se aflau în interior au fost evacuați și nu au fost raportați răniți.

ADVERTISEMENT

„S-a intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, autoscară şi o autospecială de prim-ajutor. La locul intervenției, s-a constat că a fost vorba de un incendiu la nivelul unei hote. Nu au fost probleme deosebite şi nici persoane surprinse. Au fost cu degajări destul de mari de fum şi flăcări foarte puţine, s-au limitat la nivelul hotei,” a explicat col. Lupu Marian, grupul 5 ISU B-IF, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT