Fotbal international

Două jucătoare de fotbal feminin din naționala SUA s-au căsătorit: „Este cel mai frumos moment din viața mea!”. Galerie foto

30.12.2019 | 16:40
Poze de la nunta. Sursă foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Se știe faptul că mai multe jucătoare din echipa națională de fotbal feminin a Statelor Unite ale Americii sunt lesbiene, iar două dintre ele nu încetează să le arate tuturor orientarea sexuală și s-au căsătorit, după o ceremonie cu mare fast. Mai multe poze de la nuntă le puteți vedea în GALERIA FOTO de mai sus.

Nunta coechipierelor din naționala SUA

Ashlyn Harrys și Ali Krieger au câștigat în vară Cupa Mondială la fotbal feminin și au hotărât să nu-și mai ascundă sentimentele una față de cealaltă în public. Acestea au hotărât să se căsătorească și au organizat o nuntă ca în basme.

ADVERTISEMENT

Ali Krieger a fost foarte emoționată în momentul nunții: „Este cea mai fericită zi din viața mea!

Nunta a ieșit exact cum am visat! Mă bucur pentru că toată lumea a venit și sper ca și invitații să se distreze bine. Este o mare bucurie pentru mine”.

ADVERTISEMENT

Ashlyn a organizat nunta pe placul lui Ali

Ashlyn Harrys a organizat nunta după placul iubitei sale Ali și s-a declarat foarte mândră pentru cum a ieșit petrecerea: „Cred că cel mai important pentru Ali a fost faptul că am creat un mediu foarte clasic cu influențe moderne.

A fost o atmosferă magică, exact cum ne-am dorit să iasă. Pentru mine cel mai mult a contat unde se va ține nunta”.

Megan Rapinoe, căpitanul naționalei de fotbal feminin a Statelor Unite ale Americii, a ținut un discurs în cinstea celor două și a fost sufletul petrecerii. Rapinoe este militantă a drepturilor persoanelor LGBT și a oferit mai multe declarații controversate de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Megan Rapinoe crede că toate echipele de fotbal feminin trebuie să aibă în componență lesbiene: Nu poţi câştiga o mare competiţie fără homoxesuali în echipă!”.

  • 34 de ani a împlinit Megan Rapinoe pe 5 iulie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri