Două LEGENDE ale tenisului LAUDĂ performanţa Simonei!

Marian Popovici   
în Stiri sportive
05/06/2014, 21:18
Două LEGENDE ale tenisului LAUDĂ performanţa Simonei!

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros după o victorie în 2 seturi, 6-2, 7-6. Performanţa extraordinară a Simonei a fost apreciată de triplul campion de la Roland Garros Mats Wilander şi de Kim Clijsters care a jucat două finale la Paris şi a cîştigat alte 3 turnee de Mare Slem. 

Kim Clijsters crede că are un joc asemănător cu al Simonei, mai ales că actualul antrenor al lui Halep, Wim Fissette a antrenat-o pe sportiva din Belgia: ” Se mişcă foarte bine şi loveşte formidabil. Cred că aveam un joc similar. Are un ritm extraordinar. A cîştigat cîteva meciuri importante şi a ajutat-o la încredere. Poate a avut anumite dubii astăzi, dar a controlat tot meciul” a declarat Clijsters la Eurosport.

Despre finala de sîmbătă, Clijsters crede că Simona trebuie să se simtă confortabil: “Cred că după acel meci de la Madrid va căpăta un plus de încredere. S-ar putea să se simtă confortabil. E important să simtă bine mingea” a declarat fosta sportivă.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Mats Wilander a comparat-o pe Simona Halep cu Novak Djokovic: “Am crezut că o să cîştige mai confortabil, dar Petkovic a jucat din ce în ce mai bine. Simona este peste tot pe teren, foarte agresivă. Presiunea e pe Şarapova, dar Simona este pe locul 4 mondial.

Cred că Simona va juca cel mai bun tenis al ei. Nu va fi uşor pentru Şarapova. Simona Halep e ca Novak Djokovic cînd îşi intră în ritm” a declarat Mats Wilander la Eurosport.

 

 

Închide ×