News

Două mame au murit după un accident grav. Patru copii au rămas orfani

25.09.2019 | 18:35
Doua mame au murit dupa un accident grav Patru copii au ramas orfani

Două mame se numără printre victimele unui cumplit accident rutier produs în seara zilei de marți, 24 septembrie, în comuna Slimnic, județul Sibiu, după ce au fost strivite, la propriu, de remorca tractorului care le transporta În urma tragicului incident, tinerele și-au pierdut viața, în timp ce o minoră s-a ales cu răni grave la nivelul mânilor.

Patru copii au rămas orfani, după ce mamele au murit sub remorca unui tractor

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, în urma unei defecțiuni, remorca plină cu cartofi a unui tractor care circula pe drumul de legătură dintre localitățile Slimnic și Mândra s-a răsturnat, prinzându-le sub ea pe cele două mame, dar și pe minora de 14 ani. Elena, în vârstă de 42 de ani a murit pe loc, în timp ce Raluca, de 22 de ani, a fost transportată de urgență la spital, cu traumatisme severe: ruptură de splină, fracturi costale, traumatism toracic și abdominal, pneumotorax(sânge în plămâni), după cum anunță purtătorul de cuvânt al Sptalului Județean. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, pacienta a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvată.

În urma tragediei, patru copilași au rămas orfani.  Raluca Isdrăilă avea o fetiță de câţiva anişori și un băiețel de aproximativ 8 luni, iar Elena era mama unei fete şi a unui băiat, de aproximativ 12 ani. Aceasta din urmă a murit pe loc, captivă sub remorca tractorului încărcat cu cartofi care le transporta.

TRAGEDIE fără margini în Slimnic, județul Sibiu! Două mămici au murit sub remorca unui tractor. Au lăsat în urmă patru…

Gepostet von Info Trafic 24 am Mittwoch, 25. September 2019

O mașină cu trei tineri a făcut accident, chiar lângă sediul ISU

Nu este singurul incident de acest gen produs recent în Sibiu. Trei tineri au intrat cu mașina într-un stâlp aflat chiar în apropierea sediului ISU. În urma impactului puternic, una dintre victime a decedat, iar celelalte două s-au ales cu răni grave, fiind transportate de urgență la spital.

Potrivit autorităților, accidentul s-a produs după ce șoferul automobilului a pierdut controlul volanului, pe fondul vitezei ce depășea cu mult limita legală.