LOVITURĂ! Săpunaru RĂMÎNE în Liga 1 şi semnează cu RIVALA!

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
18/07/2016, 23:59
LOVITURĂ! Săpunaru RĂMÎNE în Liga 1 şi semnează cu RIVALA!

Marius Şumudică anunţă două transferuri care vor aduce un surplus de valoare incredibil de mare. Tehnicianul campioanei a precizat că Budescu şi Săpunaru au şanse mari să se alăture echipei giurgiuvene.

Considerată o echipă slăbită după accidentarea lui Alibec, dar şi plecarea lui Găman, Astra este aproape să redevină principala favorită la titlu! Iar Şumudică a anunţat că Astra este la un pas să ajungă la un acord cu Budescu şi Săpunaru pentru un contract pe un an de zile!

“Sîntem aproape să închidem tranzacţia cu Săpunaru, dar sînt nişte probleme individuale cu acest contract. Sperăm ca mîine dimineaţă să fie jucătorul nostru. Cred că şi Budescu o să rămînă la noi, dar a rămas ca să aibă o discuţie cu domnul Niculae!”, a declarat Şumudică.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×