News

Două minore, de 15 și 16 ani, au dispărut de acasă. Zeci de polițiști, în căutarea lor

13.01.2021 | 21:04
Doua minore de 15 si 16 ani au disparut de acasa Zeci de politisti in cautarea lor
ADVERTISEMENT

Este alertă în județul Ilfov și în zonele din jurul Capitalei. Două minore, în vârstă de 15 și 16 ani, au dispărut miercuri de acasă. În acest moment, zeci de polițiști sunt în căutarea lor.

De îndată ce au constatat absența fiicelor lor, mamele celor două minore au anunțat organele abilitate. La această oră, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov le caută pe cele două fete.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, cele două fete au plecat de la domiciliile lor în dimineața zilei de miercuri, 13 ianuarie, anunță Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, potrivit Antena3.

Alertă în Ilfov. Două fete, de 15 și 16 ani, au dispărut de acasă. Polițiștii, pe urma lor

Două adolescente din localitatea Chiajna, județul Ilfov, au plecat de acasă, miercuri, și nu s-au mai întors, iar mamele celor două au anunțat Poliția, care a început căutările. Dispariția lor a fost sesizată miercuri, în jurul orei 14.30.

ADVERTISEMENT

”La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 14:30, mamele celor 2 minore, au sesizat în mod direct polițiștii din Chiajna cu privire la faptul că, la data de 13 ianuarie a.c., în intervalul 07-11:30, cele două fete, în vârstă de 15 și 16 ani, au plecat de acasă și nu s-au mai întors la adresa de domiciliu

Fata de 16 ani are următoarele semnalmente: înălțime 1,63 m, aproximativ 85 kg, constituție atletica, față ovală, păr șaten, ochii căprui.

ADVERTISEMENT

Fata de 15 ani are următoarele semnalmente: înălțime 1,65 m, aproximativ 49 de kg, constituție slabă, păr blond, față ovală, ochii căprui”, se arată într-un comunicat dat publicității de polițiști.

Ce piste iau în considerare cei din Poliție

În acest moment nu se cunosc articolele vestimentare pe care acestea le purtau la momentul dispriției. Agenții din Poliție fac apel la persoanele care dețin informații sau care pot da relații despre persoanele dispărute, să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

ADVERTISEMENT

Potrivit postului de știri citat, polițiștii iau în considerare mai multe variante. Fie fetele s-au certat cu părinţii şi au plecat de acasă, fie şi-au făcut prieteni şi au fugit cu ei dar au în calcul şi variante sumbre ca răpire sau crimă.

Ambele fete au lăsat în urmă un bileţel prin care spun doar că pleacă de acasă, fără să dea şi alte detalii. Ele sunt căutate cu toate mijloacele posibile, anunţă autorităţile, mai puţin cu câinii de urmă, întrucât vremea nu permite acest lucru.

ADVERTISEMENT