Life

Două noi posturi de televiziune apar în România: Realitatea Star și Realitatea Sportivă

25.06.2020 | 17:22
Doua noi posturi de televiziune apar in Romania Realitatea Star si Realitatea Sportiva
Realitatea Star și Realitatea Sportivă au primit licența de la CNA. Sursa foto: paginademedia.ro
ADVERTISEMENT

Consiliul Național al Audiovizualului a avizat lansarea posturilor de televiziune Realitatea Star și Realitatea Sportivă, la doar câteva luni după nașterea Realitatea Plus din cenușa Realitatea TV.

Realitatea Star și Realitatea Sportivă, noile pariuri ale lui Maricel Păcuraru

Potrivit paginademedia.ro, decizia a fost acceptată în unanimitate de către toți membrii CNA.

Firma care deține licențele celor două stații tv este PHG Media Invest, compania soției lui Maricel Păcuraru, Daniela-Madi.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor furnizate de CNA, investițiile totale, pentru început, în cele două canale de televiziune vor fi de 800.000 de euro.

Cât despre postul de sport, Realitatea Sportivă, acesta va fi sub coordonarea lui Claudiu Giurgea, prezentatorul știrilor sportive de la Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

Șefa Realitatea Star va fi Nicoleta Cone, realizatoare de talk-show-uri politice și, potrivit sursei mai sus menționate, canalul ar trebui să emită începând cu luna octombrie a acestui an.

Șefa Realitatea Star: „Nu e pe piață ce vrem să facem noi”

„Ne adresăm oamenilor care refuză să se mai uite la televizor, care s-au refugiat în online. Dorim să-I aducem în fața televizoarelor. Blogurile și vloggurile promovează false modele, iar lumea s-a desprins mult de realitate prin refugiul în seriale”, a mărturisit Nicoleta Cone.

ADVERTISEMENT

„Ne adresăm unui public urban, feminin, cu o situație materială bună. Este acest public în căutarea unui monden tratat corect, fără scandal. Am dori să descoperim vedete adevărate și personalități. Ne gândim la valori autentice”, a mai spus șefa Realitatea Star.

Cât despre căutarea și promovarea vedetelor, Radu Herjeu de la CNA i-a spus acesteia într-o ședință în urma căreia s-a deliberat acordarea licențelor TV că speră că nu vor aduce și ei vreo Vulpiță, făcând referire la fenomenul de la Acces direct.

ADVERTISEMENT

„Nu e pe piață ce vrem să facem noi”, a răspuns Cone fără să dea prea multe detalii.

Claudiu Giurgea a descris la rândul său cum va fi Realitatea Sportivă: „Proiectul se vrea o altfel de televiziune. Vrem să le demonstrăm tuturor că în România nu există doar fotbal. Mai sunt 15 televiziuni de sport, care difuzează doar fotbal. Ne adresăm altui public, care a fugit de pe TV și e interest și de alte competiții. Nu o să ignorăm fotbalul, care rămâne sportul rege”.

 

 

ADVERTISEMENT