Carousel hot news

“Avram nu ne-a dat două penalty-uri. E SUSPECT!”

Dinamo a remizat, 1-1, cu FC Vaslui. Centralul partidei Marius Avram nu a acordat două penalty-uri pentru Dinamo, la un henţ al lui Sînmărtean, dar şi la un fault la Rotariu în careu. "Cîinii"...
Autor: Constantin Radu | 17.12.2013 | 22:51
Arbitrul central Marius Avram

Dinamo a remizat, 1-1, cu FC Vaslui. Centralul partidei Marius Avram nu a acordat două penalty-uri pentru Dinamo, la un henţ al lui Sînmărtean, dar şi la un fault la Rotariu în careu. “Cîinii” au reacţionat imediat după meci. Cel mai aprig discurs l-a avut preşedintele Anghelache. 

Au fost două penalty-uri neacordate. Arbitrul înseamnă că-şi asumă răspunderea. Mi s-a părut suspect să nu se vadă ce era. Aştept un joc în creşete al lui Dinamo, echipa a fost peste echipa gazdă. Chiar dacă am luat un punct, noi am cîştigat partida. Vine pauza de iarnă şi cred că se va face o analiză şi la CCA. Unele dintre greşeli nu sînt întîmplătoare”, a  declarat Constantin Anghelache la sfîrşitul partidei cu FC Vaslui.

Negoiţă: “Nu jucăm doar pe teren!”

Şi patronul Negoiţă a lăsat de înţeles că Avram a avut un arbitraj suspect. “E un arbitru cu experienţă din Liga 1, nu găsim alte justificări! E trist ce se întîmplă, e mare păcat că nu jucăm doar pe teren. A fost penalty la Rotariu şi henţ la Sînmărtean“, a declarat acţionarul din Ştefan cel Mare la DoceSport.

 

“Dinamo a avut un penalty clar la Sînmărtean. La Rotariu nu a fost nimic” (Adrian Porumboiu)

“Am vorbit şi noi în vestiar, meritam să primim măcar un penalty” (George Ţucudean, Dinamo)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!