Fotbal international

Două persoane arestate după ce au distribuit pe reţelele de socializare fotografii cu Emiliano Sala la morga din Dorset

30.04.2019 | 10:25
Doua persoane arestate dupa ce au distribuit pe retelele de socializare fotografii cu Emiliano Sala la morga din Dorset

Două persoane au fost arestate după ce au distribuit pe reţelele de socializare fotografii cu Emiliano Sala la morga din Dorset. O femeie în vârstă de 48 de ani și un bărbat de 62 de ani din Wiltshire, Marea Britanie au fost reținute de Poliție după ce au publicat o imagine cu fostul fotbalist mort în apele Canalului Mânecii. Presa din Anglia scrie că cei doi sunt acuzați de acces ilegal la computere.

Două persoane arestate după ce au distribuit pe reţelele de socializare fotografii cu Emiliano Sala la morga din Dorset

Aproape imediat după ce a apărut în mediul online fotografia care se presupune că l-ar înfăţişa pe Emiliano Sala după ce a fost găsit de echipele de căutare pe fundul Canalului Mânecii, Poliția a deschis o anchetă. “Ştim de acest caz, că o poză care se bănuieşte că l-ar înfăţişa pe domnul Sala a fost publicată. Suntem dezgustaţi de faptul că cineva a răspândit pe reţelele de socializare poza domnului Sala.

Familia lui a îndurat destulă durere, nu mai are nevoie şi de o durere suplimentară! E un act ruşinos! Investigăm cazul şi lucrăm cu mai multe agenţii pentru a repera persoana care e vinovată de acest lucru”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Dorset. De altfel, imaginea a circulat câteva ore bune pe rețelele de socializare până la blocarea ei. Cu toate acestea, mai multe persoane au reușit să facă un print screen și au reluat publicarea fotografiei.

Două persoane arestate după ce au distribuit pe reţelele de socializare fotografii cu Emiliano Sala la morga din Dorset. Sala
Emiliano Sala și epava avionului

Dramele familiei Sala

Familia lui Emiliano Sala a primit două lovituri puternice la trei luni de la accidentul aviatic în care fotbalistul argentinian şi-a pierdut viaţa. Tatăl argentinianului a murit după ce a suferit un infarct, iar Sebastian Rabellino, cel mai bun prieten al fostului jucător al lui Nantes, a decedat într-un accident rutier. Bărbatul a suferit un accident rutier în Progreso, oraşul natal al lui Emiliano Sala, şi nu a mai putut fi salvat de medici.

Anunţul a fost făcut de Julio Muller, primarul micuţului orăşel, la doar câteva ore după apariţia ştirii că Horacio Sala a murit. Rabellino era fotbalist şi juca pentru San Martin de Progreso, echipa unde Emiliano Sala şi-a făcut junioratul între 1994 şi 2005.

  • 21 ianuarie 2019 este ziua în care a încetat din viață Emiliano Sala