News

Două persoane, date dispărute în județul Bihor: o coafeză și un pacient. IPJ cere ajutorul populației

Două persoane au fost date dispărute în județul Bihor: o coafeză și un pacient.
04.06.2021 | 23:53
Doua persoane date disparute in judetul Bihor o coafeza si un pacient IPJ cere ajutorul populatiei
Două persoane, date dispărute în județul Bihor: o coafeză și un pacient. IPJ cere ajutorul populației
ADVERTISEMENT

Continuă seria disparițiilor de persoane în România. După ce în ultimele zile am fost martorii unor cazuri de minori dispăruți, acum a venit rândul a două persoane mature să fie căutate.

O coafeză de 49 de ani și un vârstnic de 80 de ani au fost dați dispăruți de către autoritățile din județul Bihor.

ADVERTISEMENT

Două dispariții în județul Bihor: o coafeză și un pacient

Bărbatul, în vârstă de 80 de ani a plecat, joi, din Spitalul Județean din Oradea şi de atunci nu se mai ştie nimic despre el.

Disperată, familia a făcut apeluri pe reţelele de socializare şi a sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie. În acest moment, orădeanul este căutat de polițiști şi de familie, iar bihorenii care îl văd sunt rugaţi să sune imediat la 112.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au fost sesizaţi la 3 iunie, de familia unui bărbat de 80 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor – TRIFAN DUMITRU – că acesta a plecat voluntar de la o unitate spitalicească din Oradea unde s-ar fi prezentat pentru efectuarea unor analize, în cursul zilei de 3 iunie a.c., în jurul orei 14.00 şi nu a mai revenit”, se arată într-o informare transmisă, vineri, după prânz, presei de către IPJ Bihor.

Potrivit datelor oferite de familie, bărbatul are următoarele semnalmente: înălţime 1,70 m, greutate aproximativă 80 de kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr cărunt, tuns scurt.

ADVERTISEMENT

În momentul dispariției purta o bluză neagră, pantaloni negri, din stofă și pantofi crem, potrivit eBihoreanul.

Două persoane, date dispărute în județul Bihor. Sursa foto: ebihoreanul.ro

O coafeză a plecat de acasă, joi, și nu s-a mai întors

Al doilea caz din județul vestic este cel al unei femei de 49 de ani, de profesie coafeză. Aceasta locuia în Sântandrei și este căutată de familie şi de poliţişti după ce, joi dimineaţa, a plecat de acasă, iar de atunci nu a mai revenit.

ADVERTISEMENT

Îngrijorat că aceasta nu s-a mai întors, și nici n-a mai putut fi contactată, vineri, soţul ei i-a semnalat dispariția la Poliţie.

Femeia are o înălțime de 1,77 m, greutate aproximativă de 75 de kilograme, constituție atletică, faţă ovală, ochi albaștri, păr negru, de lungime medie dar şi un semn particular, o cicatrice mică la nivelul buzei superioare, scrie sursa citată.

În data dispariției, aceasta purta un tricou gri închis, blugi de culoare închisă, teniși albi, ochelari de soare negri, cu lentile rotunde.

Două persoane, date dispărute în județul Bihor. Sursa foto: ebihoreanul.ro

IPJ Bihor cere ajutorul populației pentru găsirea celor două persoane: ”Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, se precizează în comunicatul Poliţiei Bihor.

ADVERTISEMENT