Fotbal intern

Două persoane de la CFR Cluj, suspectate de COVID-19. Derby-ul cu FCSB a fost în pericol

13.06.2020 | 14:01
Doua persoane de la CFR Cluj suspectate de COVID19 Derbyul cu FCSB a fost in pericol
ADVERTISEMENT

Două persoane din cadrul clubului CFR Cluj au fost suspectate că sunt infectate cu COVID-19, iar derby-ul cu FCSB a fost în perciol.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 4,90 este cota pentru “peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Două persoane de la CFR Cluj, suspectate de COVID-19

Conform gsp.ro, chiar în săptămâna marelui meci cu FCSB, din etapa a treia a play-off-ului, două persoane angajate la clubul CFR Cluj au fost suspectate că ar putea avea COVID-19.

Cei doi vizați de o posibilă infectare cu coronavirus au fost un jucător și un membru al staff-ului și din aceasstă cauză conducătorii ardelenilor au comandat teste suplimentare pentru întreaga echipă.

ADVERTISEMENT

Rezultatele venite chiar sâmbătă arată că nimeni din cadrul echipei nu este infectat și astfel derby-ul cu FCSB se va disputa așa cum a fost programat, duminică, de la ora 20:00.

Cazuri de COVID-19 la Dinamo și FC Botoșani

De când au intrat în cantonament, campionii de la CFR Cluj au efectuat cinci teste pentru coronavirus și toate au ieșit negative.

ADVERTISEMENT

Chiar în săptămâna în care s-a anunțat reluarea partidelor din campionatul intern s-au semnalat două cazuri de COVID-19, unul la Dinamo București și altul la FC Botoșani, astfel că partidele celor două formații au fost amânate.

Magazionerul echipei Dinamo a fost și depistat cu COVID-19, iar întâlnirea cu echipa Chindia Târgoviște a fost amânată. Mai mult, LPF a decis ca și meciul FC Hermannstadt – Dinamo, din etapa a patra a play-out-ului, să nu se joace.

ADVERTISEMENT

Medicul echipei FC Botoșani, Petre Rădăuceanu, a fost  confirmat pozitiv, iar partida cu Universitatea Craiova a fost amânată. Patronul Valeriu Iftime a avut o reacție foarte dură, după ce jucătorii săi au scoși joi seară din hotel și trimiși noaptea cu autocarul spre Botoșani.

FRF a postat un comunicat oficial pe site, în care este dezvăluit protocolul medical pentru reluarea campionatului intern, precum și eventualele sancțiuni, după Comitetul de Urgență de vineri, 12 iunie.

ADVERTISEMENT